Stine Timmermann Ottesen

Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
StatusUdgivet - 2009
NavnIMFUFA-tekst : i, om og med matematik og fysik
Nummer463
ISSN0106-6242

Ottesen, S. T. (2009). Relating university mathematics teaching practices and students´ solution processes. Roskilde: Roskilde Universitet. IMFUFA-tekst : i, om og med matematik og fysik, Nr. 463
Ottesen, Stine Timmermann. / Relating university mathematics teaching practices and students´ solution processes. Roskilde : Roskilde Universitet, 2009. 329 s. (IMFUFA-tekst : i, om og med matematik og fysik; Nr. 463).
@phdthesis{1eb5cd40412511de932f000ea68e967b,
title = "Relating university mathematics teaching practices and students´ solution processes",
author = "Ottesen, {Stine Timmermann}",
year = "2009",
language = "English",
publisher = "Roskilde Universitet",

Ottesen, ST 2009, Relating university mathematics teaching practices and students´ solution processes. IMFUFA-tekst : i, om og med matematik og fysik, nr. 463, Roskilde Universitet, Roskilde.

Relating university mathematics teaching practices and students´ solution processes. / Ottesen, Stine Timmermann.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Relating university mathematics teaching practices and students´ solution processes

AU - Ottesen, Stine Timmermann

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Ph.D. thesis

BT - Relating university mathematics teaching practices and students´ solution processes

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Ottesen ST. Relating university mathematics teaching practices and students´ solution processes. Roskilde: Roskilde Universitet, 2009. 329 s. (IMFUFA-tekst : i, om og med matematik og fysik; Nr. 463).