Rehabilitation in elderly care - activating elderly bodies

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

OriginalsprogEngelsk
    Publikationsdatoapr. 2013
    StatusUdgivet - apr. 2013
    BegivenhedBody, Public Health & Social Theory - Copenhagen Business School, Copenhagen, Danmark
    Varighed: 3 apr. 20134 apr. 2013

Konference

KonferenceBody, Public Health & Social Theory
    LokationCopenhagen Business School
    LandDanmark
    ByCopenhagen
    Periode03/04/201304/04/2013
    Internetadresse

• Elderly Care
    • Rehabilitation
    • Active Ageing

Hansen, A. M., & Kamp, A. (2013). Rehabilitation in elderly care - activating elderly bodies. Afhandling præsenteret på Body, Public Health & Social Theory, Copenhagen, Danmark.
    Hansen, Agnete Meldgaard ; Kamp, Annette. / Rehabilitation in elderly care - activating elderly bodies. Afhandling præsenteret på Body, Public Health & Social Theory, Copenhagen, Danmark.12 s.
    @conference{3650cc8c1efe4623afbe216571d78aab,
    title = "Rehabilitation in elderly care - activating elderly bodies",
    keywords = "Elderly Care, Rehabilitation, Active Ageing",
    author = "Hansen, {Agnete Meldgaard} and Annette Kamp",
    year = "2013",
    month = "4",
    language = "English",
    note = "null ; Conference date: 03-04-2013 Through 04-04-2013",
    url = "http://www.cbs.dk/nyheder-arrangementer/arrangementer/conference-on-body-public-health-social-theory",

Hansen, AM & Kamp, A 2013, 'Rehabilitation in elderly care - activating elderly bodies' Paper fremlagt ved Body, Public Health & Social Theory, Copenhagen, Danmark, 03/04/2013 - 04/04/2013, .

Rehabilitation in elderly care - activating elderly bodies. / Hansen, Agnete Meldgaard; Kamp, Annette.

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

TY - CONF

T1 - Rehabilitation in elderly care - activating elderly bodies

AU - Hansen, Agnete Meldgaard

AU - Kamp, Annette

PY - 2013/4

Y1 - 2013/4

KW - Elderly Care

KW - Rehabilitation

KW - Active Ageing

M3 - Paper

Hansen AM, Kamp A. Rehabilitation in elderly care - activating elderly bodies. 2013. Afhandling præsenteret på Body, Public Health & Social Theory, Copenhagen, Danmark.