Regulation of fisheries

common property resources and fisheries management

Thomas Vedmand

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelThe internationalization process and the arctic : Proceedings from nordic arctic research forum 1994
    RedaktørerPeter Friis
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1995
    StatusUdgivet - 1995

Vedmand, T. (1995). Regulation of fisheries: common property resources and fisheries management. I P. Friis (red.), The internationalization process and the arctic: Proceedings from nordic arctic research forum 1994 Roskilde: Roskilde Universitet.
    Vedmand, Thomas. / Regulation of fisheries : common property resources and fisheries management. The internationalization process and the arctic: Proceedings from nordic arctic research forum 1994. red. / Peter Friis. Roskilde : Roskilde Universitet, 1995.
    @inbook{de0fc7e052c611db9789000ea68e967b,
    title = "Regulation of fisheries: common property resources and fisheries management",
    author = "Thomas Vedmand",
    year = "1995",
    language = "English",
    editor = "Peter Friis",
    booktitle = "The internationalization process and the arctic",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Vedmand, T 1995, Regulation of fisheries: common property resources and fisheries management. i P Friis (red.), The internationalization process and the arctic: Proceedings from nordic arctic research forum 1994. Roskilde Universitet, Roskilde.

Regulation of fisheries : common property resources and fisheries management. / Vedmand, Thomas.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Regulation of fisheries

T2 - common property resources and fisheries management