Regionalpolitik

Statens rolle i den regionale udvikling : planlægning og styring

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1985
    NavnPublikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir
    Nummer47
    ISSN0106-5920

Jensen, H. T. (1985). Regionalpolitik: Statens rolle i den regionale udvikling : planlægning og styring. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir, Nr. 47
    Jensen, Henrik Toft. / Regionalpolitik : Statens rolle i den regionale udvikling : planlægning og styring. Roskilde : Roskilde Universitet, 1985. 31 s. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir; Nr. 47).
    @book{f9977b4052c911dbb97a000ea68e967b,
    title = "Regionalpolitik: Statens rolle i den regionale udvikling : planl{\ae}gning og styring",
    author = "Jensen, {Henrik Toft}",
    year = "1985",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Jensen, HT 1985, Regionalpolitik: Statens rolle i den regionale udvikling : planlægning og styring. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir, nr. 47, Roskilde Universitet, Roskilde.

Regionalpolitik : Statens rolle i den regionale udvikling : planlægning og styring. / Jensen, Henrik Toft.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Regionalpolitik

T2 - Statens rolle i den regionale udvikling : planlægning og styring

AU - Jensen, Henrik Toft

PY - 1985

Y1 - 1985

M3 - Rapport

BT - Regionalpolitik

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Jensen HT. Regionalpolitik: Statens rolle i den regionale udvikling : planlægning og styring. Roskilde: Roskilde Universitet, 1985. 31 s. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir; Nr. 47).