Regionale näringslivsstrukturer i Ôresundsregionen: mellan centrum och periferi

Povl Adler Hansen, Göran Folke Serin

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogSvensk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2001
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport
    Nummer122
    ISSN1395-1904

Hansen, P. A., & Serin, G. F. (2001). Regionale näringslivsstrukturer i Ôresundsregionen: mellan centrum och periferi. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, Nr. 122
    Hansen, Povl Adler ; Serin, Göran Folke. / Regionale näringslivsstrukturer i Ôresundsregionen : mellan centrum och periferi. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 122).
    @book{3f55f5e0a79711db8289000ea68e967b,
    title = "Regionale n{\"a}ringslivsstrukturer i {\^O}resundsregionen: mellan centrum och periferi",
    author = "Hansen, {Povl Adler} and Serin, {G{\"o}ran Folke}",
    year = "2001",
    language = "Svensk",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Hansen, PA & Serin, GF 2001, Regionale näringslivsstrukturer i Ôresundsregionen: mellan centrum och periferi. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, nr. 122, Roskilde Universitet, Roskilde.

Regionale näringslivsstrukturer i Ôresundsregionen : mellan centrum och periferi. / Hansen, Povl Adler; Serin, Göran Folke.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2001.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Regionale näringslivsstrukturer i Ôresundsregionen

T2 - mellan centrum och periferi

AU - Hansen, Povl Adler

AU - Serin, Göran Folke

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Rapport

BT - Regionale näringslivsstrukturer i Ôresundsregionen

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Hansen PA, Serin GF. Regionale näringslivsstrukturer i Ôresundsregionen: mellan centrum och periferi. Roskilde: Roskilde Universitet, 2001. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 122).