Regionale Kompetencecentre - Nyt VEU - Ny kvalificeringsoffensiv

Kvalificering af offentlige og private virksomheders efterspørgsel efter VEU

Anja Viegh Jørgensen, Henning Jørgensen, Lars Rune Møller, Nanna Friche

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedAalborg Universitet
StatusUdgivet - 2007
Udgivet eksterntJa

Viegh Jørgensen, A., Jørgensen, H., Møller, L. R., & Friche, N. (2007). Regionale Kompetencecentre - Nyt VEU - Ny kvalificeringsoffensiv: Kvalificering af offentlige og private virksomheders efterspørgsel efter VEU. Aalborg Universitet.
Viegh Jørgensen, Anja ; Jørgensen, Henning ; Møller, Lars Rune ; Friche, Nanna. / Regionale Kompetencecentre - Nyt VEU - Ny kvalificeringsoffensiv : Kvalificering af offentlige og private virksomheders efterspørgsel efter VEU. Aalborg Universitet, 2007. 16 s.
@book{96c3ad99bb9a41f6b2864a8ca107aeac,
title = "Regionale Kompetencecentre - Nyt VEU - Ny kvalificeringsoffensiv: Kvalificering af offentlige og private virksomheders eftersp{\o}rgsel efter VEU",
author = "{Viegh J{\o}rgensen}, Anja and Henning J{\o}rgensen and M{\o}ller, {Lars Rune} and Nanna Friche",
year = "2007",

Regionale Kompetencecentre - Nyt VEU - Ny kvalificeringsoffensiv : Kvalificering af offentlige og private virksomheders efterspørgsel efter VEU. / Viegh Jørgensen, Anja; Jørgensen, Henning; Møller, Lars Rune; Friche, Nanna.

Aalborg Universitet, 2007. 16 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Regionale Kompetencecentre - Nyt VEU - Ny kvalificeringsoffensiv

T2 - Kvalificering af offentlige og private virksomheders efterspørgsel efter VEU