Regionala näringslivsstrukturer i Öresundsregionen

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2002
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport
    Nummer122
    ISSN1395-1904

Serin, G. F., & Hansen, P. A. (2002). Regionala näringslivsstrukturer i Öresundsregionen: mellan centrum och periferi. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, Nr. 122
    Serin, Göran Folke ; Hansen, Povl Adler. / Regionala näringslivsstrukturer i Öresundsregionen : mellan centrum och periferi. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 122).
    @book{ebf342f0a60f11db8e5a000ea68e967b,
    title = "Regionala n{\"a}ringslivsstrukturer i {\"O}resundsregionen: mellan centrum och periferi",
    author = "Serin, {G{\"o}ran Folke} and Hansen, {Povl Adler}",
    year = "2002",
    language = "Svensk",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Serin, GF & Hansen, PA 2002, Regionala näringslivsstrukturer i Öresundsregionen: mellan centrum och periferi. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, nr. 122, Roskilde Universitet, Roskilde.

Regionala näringslivsstrukturer i Öresundsregionen : mellan centrum och periferi. / Serin, Göran Folke; Hansen, Povl Adler.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Regionala näringslivsstrukturer i Öresundsregionen

T2 - mellan centrum och periferi

AU - Serin, Göran Folke

AU - Hansen, Povl Adler

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Rapport

BT - Regionala näringslivsstrukturer i Öresundsregionen

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Serin GF, Hansen PA. Regionala näringslivsstrukturer i Öresundsregionen: mellan centrum och periferi. Roskilde: Roskilde Universitet, 2002. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 122).