Field course for Durham students

Peter Friis (Redaktør), Henrik Toft Jensen (Redaktør), Viggo Plum (Redaktør), Kirsten Simonsen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1986
    NavnKompendium / Publikationer fra institut for Geografi og Samfundsanalyse
    Nummer54

Friis, P., Jensen, H. T., Plum, V., & Simonsen, K. (red.) (1986). Regional development in the Copenhagen region and Denmark. Central and local Government relations and planning tendencies: Field course for Durham students. Roskilde: Roskilde Universitet. Kompendium / Publikationer fra institut for Geografi og Samfundsanalyse, Nr. 54
    @book{0ef2b3e0c28411db856d000ea68e967b,
    title = "Regional development in the Copenhagen region and Denmark. Central and local Government relations and planning tendencies: Field course for Durham students",
    editor = "Peter Friis and Jensen, {Henrik Toft} and Viggo Plum and Kirsten Simonsen",
    year = "1986",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Friis, P, Jensen, HT, Plum, V & Simonsen, K (red) 1986, Regional development in the Copenhagen region and Denmark. Central and local Government relations and planning tendencies: Field course for Durham students. Kompendium / Publikationer fra institut for Geografi og Samfundsanalyse, nr. 54, Roskilde Universitet, Roskilde.

Regional development in the Copenhagen region and Denmark. Central and local Government relations and planning tendencies : Field course for Durham students. / Friis, Peter (Redaktør); Jensen, Henrik Toft (Redaktør); Plum, Viggo (Redaktør); Simonsen, Kirsten (Redaktør).

Roskilde : Roskilde Universitet, 1986. (Kompendium / Publikationer fra institut for Geografi og Samfundsanalyse; Nr. 54).

TY - BOOK

T1 - Regional development in the Copenhagen region and Denmark. Central and local Government relations and planning tendencies

T2 - Field course for Durham students

A2 - Friis, Peter

A2 - Jensen, Henrik Toft

A2 - Plum, Viggo

A2 - Simonsen, Kirsten

PY - 1986

Y1 - 1986

M3 - Compendium/lecture notes

BT - Regional development in the Copenhagen region and Denmark. Central and local Government relations and planning tendencies

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Friis P, (ed.), Jensen HT, (ed.), Plum V, (ed.), Simonsen K, (ed.). Regional development in the Copenhagen region and Denmark. Central and local Government relations and planning tendencies: Field course for Durham students. Roskilde: Roskilde Universitet, 1986. (Kompendium / Publikationer fra institut for Geografi og Samfundsanalyse; Nr. 54).