Abstract
Nærværende rapport bygger på erfaringer foretaget gennem en kortlægning af Region Sjællands økologiske sektor, som blev lavet i forbindelse med Region Sjællands store fødevareprojekt Grønne Regionale Madoplevelser (GRO) under delprojektet Økologisk Oplevelsesinnovation. Formålet med undersøgelsen har været at generere et overblik over Region Sjællands økologiske sektor, både hvad
angår antallet og udbredelsen af økologiske landbrugsbedrifter, forarbejdningsvirksomheder, engrosvirksomheder og detailforretninger.
angår antallet og udbredelsen af økologiske landbrugsbedrifter, forarbejdningsvirksomheder, engrosvirksomheder og detailforretninger.
Originalsprog | Dansk |
---|
Udgivelsessted | Roskilde |
---|---|
Forlag | Roskilde Universitet |
Antal sider | 85 |
ISBN (Trykt) | 978-87-7349-825-5 |
Status | Udgivet - 2013 |
Bibliografisk note
Kvalitativ og kvantitav opgørelse over økologiske bedrifter og virksomhederEmneord
- økologi
- innovation
- lokale fødevarer