Region Sjællands Økologiprofil

Jesper Holm, Runa Cecilie Lund Sørensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Abstract

Nærværende rapport bygger på erfaringer foretaget gennem en kortlægning af Region Sjællands økologiske sektor, som blev lavet i forbindelse med Region Sjællands store fødevareprojekt Grønne Regionale Madoplevelser (GRO) under delprojektet Økologisk Oplevelsesinnovation. Formålet med undersøgelsen har været at generere et overblik over Region Sjællands økologiske sektor, både hvad
angår antallet og udbredelsen af økologiske landbrugsbedrifter, forarbejdningsvirksomheder, engrosvirksomheder og detailforretninger.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
Antal sider85
ISBN (Trykt)978-87-7349-825-5
StatusUdgivet - 2013

Bibliografisk note

Kvalitativ og kvantitav opgørelse over økologiske bedrifter og virksomheder

Emneord

  • økologi
  • innovation
  • lokale fødevarer

Citer dette