Region Sjællands Økologiprofil

Jesper Holm, Runa Cecilie Lund Sørensen

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

    Abstract

    Nærværende rapport bygger på erfaringer foretaget gennem en kortlægning af Region Sjællands økologiske sektor, som blev lavet i forbindelse med Region Sjællands store fødevareprojekt Grønne Regionale Madoplevelser (GRO) under delprojektet Økologisk Oplevelsesinnovation. Formålet med undersøgelsen har været at generere et overblik over Region Sjællands økologiske sektor, både hvad
    angår antallet og udbredelsen af økologiske landbrugsbedrifter, forarbejdningsvirksomheder, engrosvirksomheder og detailforretninger.
    OriginalsprogDansk
    UdgivelsesstedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Antal sider85
    ISBN (Trykt)978-87-7349-825-5
    StatusUdgivet - 2013

    Bibliografisk note

    Kvalitativ og kvantitav opgørelse over økologiske bedrifter og virksomheder

    Emneord

    • økologi
    • innovation
    • lokale fødevarer

    Citer dette