Reform på reform: voksen, erhvervsrettet og professionsrettet uddannelse

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelUddannelsesreformer og levende mennesker : uddannelsernes erhvervsretning i livshistorisk perspektiv
    RedaktørerFinn M. Sommer, Anders Siig Andersen
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2003
    StatusUdgivet - 2003

Andersen, A. S., & Sommer, F. M. (2003). Reform på reform: voksen, erhvervsrettet og professionsrettet uddannelse. I F. M. Sommer, & A. S. Andersen (red.), Uddannelsesreformer og levende mennesker: uddannelsernes erhvervsretning i livshistorisk perspektiv Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Andersen, Anders Siig ; Sommer, Finn M. / Reform på reform : voksen, erhvervsrettet og professionsrettet uddannelse. Uddannelsesreformer og levende mennesker: uddannelsernes erhvervsretning i livshistorisk perspektiv. red. / Finn M. Sommer ; Anders Siig Andersen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003.
    @inbook{65f16e7052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Reform p{\aa} reform: voksen, erhvervsrettet og professionsrettet uddannelse",
    author = "Andersen, {Anders Siig} and Sommer, {Finn M.}",
    year = "2003",
    editor = "Sommer, {Finn M.} and Andersen, {Anders Siig}",
    booktitle = "Uddannelsesreformer og levende mennesker",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Andersen, AS & Sommer, FM 2003, Reform på reform: voksen, erhvervsrettet og professionsrettet uddannelse. i FM Sommer & AS Andersen (red), Uddannelsesreformer og levende mennesker: uddannelsernes erhvervsretning i livshistorisk perspektiv. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Reform på reform : voksen, erhvervsrettet og professionsrettet uddannelse. / Andersen, Anders Siig; Sommer, Finn M.

Uddannelsesreformer og levende mennesker: uddannelsernes erhvervsretning i livshistorisk perspektiv. red. / Finn M. Sommer; Anders Siig Andersen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003.

TY - CHAP

T1 - Reform på reform

T2 - voksen, erhvervsrettet og professionsrettet uddannelse

AU - Andersen, Anders Siig