Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelKøn og kultur i organisationer
    RedaktørerElisabeth Flensted
    Udgivelses stedOdense
    ForlagSyddansk Universitetsforlag
    Publikationsdato1995
    StatusUdgivet - 1995

Sjørup, K. (1995). Rationalitet og kønsarbejdsdeling i opbrud med den medicinske praksis som eksempel. I E. Flensted (red.), Køn og kultur i organisationer Odense: Syddansk Universitetsforlag.
    Sjørup, Karen. / Rationalitet og kønsarbejdsdeling i opbrud med den medicinske praksis som eksempel. Køn og kultur i organisationer. red. / Elisabeth Flensted. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 1995.
    @inbook{12f1651052c011dba4bc000ea68e967b,
    title = "Rationalitet og k{\o}nsarbejdsdeling i opbrud med den medicinske praksis som eksempel",
    author = "Karen Sj{\o}rup",
    year = "1995",
    editor = "Elisabeth Flensted",
    booktitle = "K{\o}n og kultur i organisationer",
    publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Sjørup, K 1995, Rationalitet og kønsarbejdsdeling i opbrud med den medicinske praksis som eksempel. i E Flensted (red.), Køn og kultur i organisationer. Syddansk Universitetsforlag, Odense.

Rationalitet og kønsarbejdsdeling i opbrud med den medicinske praksis som eksempel. / Sjørup, Karen.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Rationalitet og kønsarbejdsdeling i opbrud med den medicinske praksis som eksempel

AU - Sjørup, Karen