Rationalitet og kønsarbejdsdeling i opbrud

med den medicinske praksis som eksempel

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelKøn og kultur i organisationer
    RedaktørerElisabeth Flensted-Jensen
    Udgivelses stedOdense
    ForlagSyddansk Universitetsforlag
    Publikationsdato1995
    Sider26
    ISBN (Trykt)87-7838-133-9
    StatusUdgivet - 1995
    NavnOdense University Literary and Cultural studies
    Vol/bind6
    ISSN0907-354X

Sjørup, K. (1995). Rationalitet og kønsarbejdsdeling i opbrud: med den medicinske praksis som eksempel. I E. Flensted-Jensen (red.), Køn og kultur i organisationer (s. 26). Odense: Syddansk Universitetsforlag. Odense University Literary and Cultural studies, Bind. 6
    Sjørup, Karen. / Rationalitet og kønsarbejdsdeling i opbrud : med den medicinske praksis som eksempel. Køn og kultur i organisationer. red. / Elisabeth Flensted-Jensen. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 1995. s. 26 (Odense University Literary and Cultural studies, Bind 6).
    @inbook{ad03955052d011db8236000ea68e967b,
    title = "Rationalitet og k{\o}nsarbejdsdeling i opbrud: med den medicinske praksis som eksempel",
    author = "Karen Sj{\o}rup",
    year = "1995",
    isbn = "87-7838-133-9",
    pages = "26",
    editor = "Elisabeth Flensted-Jensen",
    booktitle = "K{\o}n og kultur i organisationer",
    publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Sjørup, K 1995, Rationalitet og kønsarbejdsdeling i opbrud: med den medicinske praksis som eksempel. i E Flensted-Jensen (red.), Køn og kultur i organisationer. Syddansk Universitetsforlag, Odense, Odense University Literary and Cultural studies, bind 6, s. 26.

Rationalitet og kønsarbejdsdeling i opbrud : med den medicinske praksis som eksempel. / Sjørup, Karen.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Rationalitet og kønsarbejdsdeling i opbrud

T2 - med den medicinske praksis som eksempel

AU - Sjørup, Karen

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 87-7838-133-9

SP - 26

BT - Køn og kultur i organisationer

A2 - Flensted-Jensen, Elisabeth

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Odense

Sjørup K. Rationalitet og kønsarbejdsdeling i opbrud: med den medicinske praksis som eksempel. I Flensted-Jensen E, red., Køn og kultur i organisationer. Odense: Syddansk Universitetsforlag. 1995. s. 26. (Odense University Literary and Cultural studies, Bind 6).