Rapport fra geografisk sommerkursus i Nordøstengland 1981

Industristruktur og industriel produktion i en tilbagegangsregion

Henrik Holmemose Andersen (Redaktør), Erik Lund (Redaktør), Peter Friis (Redaktør), Henrik Toft Jensen (Redaktør), Viggo Plum (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1984
    NavnPublikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Meddelelse
    Nummer13
    ISSN0106-2778

Holmemose Andersen, H., Lund, E., Friis, P., Jensen, H. T., & Plum, V. (red.) (1984). Rapport fra geografisk sommerkursus i Nordøstengland 1981: Industristruktur og industriel produktion i en tilbagegangsregion. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Meddelelse , Nr. 13
    Holmemose Andersen, Henrik (Redaktør) ; Lund, Erik (Redaktør) ; Friis, Peter (Redaktør) ; Jensen, Henrik Toft (Redaktør) ; Plum, Viggo (Redaktør). / Rapport fra geografisk sommerkursus i Nordøstengland 1981 : Industristruktur og industriel produktion i en tilbagegangsregion. Roskilde : Roskilde Universitet, 1984. 297 s. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Meddelelse ; Nr. 13).
    @book{e5156310c28311db856d000ea68e967b,
    title = "Rapport fra geografisk sommerkursus i Nord{\o}stengland 1981: Industristruktur og industriel produktion i en tilbagegangsregion",
    editor = "{Holmemose Andersen}, Henrik and Erik Lund and Peter Friis and Jensen, {Henrik Toft} and Viggo Plum",
    year = "1984",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Holmemose Andersen, H, Lund, E, Friis, P, Jensen, HT & Plum, V (red) 1984, Rapport fra geografisk sommerkursus i Nordøstengland 1981: Industristruktur og industriel produktion i en tilbagegangsregion. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Meddelelse , nr. 13, Roskilde Universitet, Roskilde.

Rapport fra geografisk sommerkursus i Nordøstengland 1981 : Industristruktur og industriel produktion i en tilbagegangsregion. / Holmemose Andersen, Henrik (Redaktør); Lund, Erik (Redaktør); Friis, Peter (Redaktør); Jensen, Henrik Toft (Redaktør); Plum, Viggo (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Rapport fra geografisk sommerkursus i Nordøstengland 1981

T2 - Industristruktur og industriel produktion i en tilbagegangsregion

A2 - Holmemose Andersen, Henrik

A2 - Lund, Erik

A2 - Friis, Peter

A2 - Jensen, Henrik Toft

A2 - Plum, Viggo

PY - 1984

Y1 - 1984

M3 - Rapport

BT - Rapport fra geografisk sommerkursus i Nordøstengland 1981

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Holmemose Andersen H, (ed.), Lund E, (ed.), Friis P, (ed.), Jensen HT, (ed.), Plum V, (ed.). Rapport fra geografisk sommerkursus i Nordøstengland 1981: Industristruktur og industriel produktion i en tilbagegangsregion. Roskilde: Roskilde Universitet, 1984. 297 s. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Meddelelse ; Nr. 13).