Radikale innovationer i services med kunden som partner

Forhold af betydning!

Ada Scupola, Hanne Westh Nicolajsen, Anders Henten

  Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  Resumé

  I artiklen argumenteres der for, at kunder kan være aktive partnere i forbindelse med radikale service innovationer. Artiklen er bygget op omkring en teoretisk forståelse af hvad radikal innovation er og hvad kundeinvolvering er og kan være, herunder hvilke udfordringer der er (del 1). I en efterfølgende del 2, tages der afsæt i en case omkring radikale service innovationer i en rådgivende ingeniørvirksomhed og der argumenteres for de særlige udfordringer, der er, når kunder inddrages i radikale service innovationer. Alle anvendte referencer er bagest i artiklens del 2.

  OriginalsprogDansk
  TitelInnovations- og forandringsledelse
  RedaktørerJohn Ulhøj
  Antal sider35
  Vol/bind9.4-9.5
  Udgivelses stedCopenhagen
  ForlagBørsen Forum A/S
  Publikationsdato2009
  Udgave2. opdatering
  Sider1-10; 1-25
  StatusUdgivet - 2009
  NavnBørsen Ledelseshåndbøger
  Vol/bind9

  Bibliografisk note

  www.blh.dk

  Emneord

  • Radikal Innovation
  • services
  • user-driven innovation

  Citer dette

  Scupola, A., Westh Nicolajsen, H., & Henten, A. (2009). Radikale innovationer i services med kunden som partner: Forhold af betydning! I J. Ulhøj (red.), Innovations- og forandringsledelse (2. opdatering udg., Bind 9.4-9.5, s. 1-10; 1-25). Copenhagen: Børsen Forum A/S. Børsen Ledelseshåndbøger, Bind. 9
  Scupola, Ada ; Westh Nicolajsen, Hanne ; Henten, Anders. / Radikale innovationer i services med kunden som partner : Forhold af betydning!. Innovations- og forandringsledelse. red. / John Ulhøj. Bind 9.4-9.5 2. opdatering. udg. Copenhagen : Børsen Forum A/S, 2009. s. 1-10; 1-25 (Børsen Ledelseshåndbøger, Bind 9).
  @inbook{bc043f2080e311de8a10000ea68e967b,
  title = "Radikale innovationer i services med kunden som partner: Forhold af betydning!",
  abstract = "I artiklen argumenteres der for, at kunder kan v{\ae}re aktive partnere i forbindelse med radikale service innovationer. Artiklen er bygget op omkring en teoretisk forst{\aa}else af hvad radikal innovation er og hvad kundeinvolvering er og kan v{\ae}re, herunder hvilke udfordringer der er (del 1). I en efterf{\o}lgende del 2, tages der afs{\ae}t i en case omkring radikale service innovationer i en r{\aa}dgivende ingeni{\o}rvirksomhed og der argumenteres for de s{\ae}rlige udfordringer, der er, n{\aa}r kunder inddrages i radikale service innovationer. Alle anvendte referencer er bagest i artiklens del 2.",
  keywords = "Radikal Innovation, services, user-driven innovation",
  author = "Ada Scupola and {Westh Nicolajsen}, Hanne and Anders Henten",
  note = "www.blh.dk",
  year = "2009",
  language = "Dansk",
  volume = "9.4-9.5",
  pages = "1--10; 1--25",
  editor = "John Ulh{\o}j",
  booktitle = "Innovations- og forandringsledelse",
  publisher = "B{\o}rsen Forum A/S",
  edition = "2. opdatering",

  }

  Scupola, A, Westh Nicolajsen, H & Henten, A 2009, Radikale innovationer i services med kunden som partner: Forhold af betydning! i J Ulhøj (red.), Innovations- og forandringsledelse. 2. opdatering udg, bind 9.4-9.5, Børsen Forum A/S, Copenhagen, Børsen Ledelseshåndbøger, bind 9, s. 1-10; 1-25.

  Radikale innovationer i services med kunden som partner : Forhold af betydning! / Scupola, Ada; Westh Nicolajsen, Hanne; Henten, Anders.

  Innovations- og forandringsledelse. red. / John Ulhøj. Bind 9.4-9.5 2. opdatering. udg. Copenhagen : Børsen Forum A/S, 2009. s. 1-10; 1-25 (Børsen Ledelseshåndbøger, Bind 9).

  Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  TY - CHAP

  T1 - Radikale innovationer i services med kunden som partner

  T2 - Forhold af betydning!

  AU - Scupola, Ada

  AU - Westh Nicolajsen, Hanne

  AU - Henten, Anders

  N1 - www.blh.dk

  PY - 2009

  Y1 - 2009

  N2 - I artiklen argumenteres der for, at kunder kan være aktive partnere i forbindelse med radikale service innovationer. Artiklen er bygget op omkring en teoretisk forståelse af hvad radikal innovation er og hvad kundeinvolvering er og kan være, herunder hvilke udfordringer der er (del 1). I en efterfølgende del 2, tages der afsæt i en case omkring radikale service innovationer i en rådgivende ingeniørvirksomhed og der argumenteres for de særlige udfordringer, der er, når kunder inddrages i radikale service innovationer. Alle anvendte referencer er bagest i artiklens del 2.

  AB - I artiklen argumenteres der for, at kunder kan være aktive partnere i forbindelse med radikale service innovationer. Artiklen er bygget op omkring en teoretisk forståelse af hvad radikal innovation er og hvad kundeinvolvering er og kan være, herunder hvilke udfordringer der er (del 1). I en efterfølgende del 2, tages der afsæt i en case omkring radikale service innovationer i en rådgivende ingeniørvirksomhed og der argumenteres for de særlige udfordringer, der er, når kunder inddrages i radikale service innovationer. Alle anvendte referencer er bagest i artiklens del 2.

  KW - Radikal Innovation

  KW - services

  KW - user-driven innovation

  M3 - Bidrag til bog/antologi

  VL - 9.4-9.5

  SP - 1-10; 1-25

  BT - Innovations- og forandringsledelse

  A2 - Ulhøj, John

  PB - Børsen Forum A/S

  CY - Copenhagen

  ER -

  Scupola A, Westh Nicolajsen H, Henten A. Radikale innovationer i services med kunden som partner: Forhold af betydning! I Ulhøj J, red., Innovations- og forandringsledelse. 2. opdatering udg. Bind 9.4-9.5. Copenhagen: Børsen Forum A/S. 2009. s. 1-10; 1-25. (Børsen Ledelseshåndbøger, Bind 9).