Radical or deliberative democracy?

  Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  Resumé

  Paperet er en diskussion af de to demokratimodeller, deliberativt og agonistisk. Det argumenteres at agonistisk demokrati overkommer en række grundlæggende vanskeligheder ved deliberativt demokrati. Men den måde som Chantal Mouffe har formuleret agonistisk demokrati på har en række problemer, særligt når det relateres til globalisering.
  OriginalsprogEngelsk
  Publikationsdato2008
  Antal sider16
  StatusUdgivet - 2008
  BegivenhedNordic Political Science Association - Tromsø, Norge
  Varighed: 6 aug. 20089 aug. 2008

  Konference

  KonferenceNordic Political Science Association
  LandNorge
  ByTromsø
  Periode06/08/200809/08/2008

  Emneord

  • demokrati
  • agonisme

  Citer dette

  Hansen, A. D. (2008). Radical or deliberative democracy?. Afhandling præsenteret på Nordic Political Science Association, Tromsø, Norge.
  Hansen, Allan Dreyer. / Radical or deliberative democracy?. Afhandling præsenteret på Nordic Political Science Association, Tromsø, Norge.16 s.
  @conference{56f820e0cdcb11dd892c000ea68e967b,
  title = "Radical or deliberative democracy?",
  abstract = "Paperet er en diskussion af de to demokratimodeller, deliberativt og agonistisk. Det argumenteres at agonistisk demokrati overkommer en r{\ae}kke grundl{\ae}ggende vanskeligheder ved deliberativt demokrati. Men den m{\aa}de som Chantal Mouffe har formuleret agonistisk demokrati p{\aa} har en r{\ae}kke problemer, s{\ae}rligt n{\aa}r det relateres til globalisering.",
  keywords = "demokrati, agonisme, democracy, agonistic",
  author = "Hansen, {Allan Dreyer}",
  year = "2008",
  language = "English",
  note = "Nordic Political Science Association ; Conference date: 06-08-2008 Through 09-08-2008",

  }

  Hansen, AD 2008, 'Radical or deliberative democracy?' Paper fremlagt ved Nordic Political Science Association, Tromsø, Norge, 06/08/2008 - 09/08/2008, .

  Radical or deliberative democracy? / Hansen, Allan Dreyer.

  2008. Afhandling præsenteret på Nordic Political Science Association, Tromsø, Norge.

  Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  TY - CONF

  T1 - Radical or deliberative democracy?

  AU - Hansen, Allan Dreyer

  PY - 2008

  Y1 - 2008

  N2 - Paperet er en diskussion af de to demokratimodeller, deliberativt og agonistisk. Det argumenteres at agonistisk demokrati overkommer en række grundlæggende vanskeligheder ved deliberativt demokrati. Men den måde som Chantal Mouffe har formuleret agonistisk demokrati på har en række problemer, særligt når det relateres til globalisering.

  AB - Paperet er en diskussion af de to demokratimodeller, deliberativt og agonistisk. Det argumenteres at agonistisk demokrati overkommer en række grundlæggende vanskeligheder ved deliberativt demokrati. Men den måde som Chantal Mouffe har formuleret agonistisk demokrati på har en række problemer, særligt når det relateres til globalisering.

  KW - demokrati

  KW - agonisme

  KW - democracy

  KW - agonistic

  M3 - Paper

  ER -

  Hansen AD. Radical or deliberative democracy?. 2008. Afhandling præsenteret på Nordic Political Science Association, Tromsø, Norge.