Råderummet som diskurs

tre scenarier

Kaare Pedersen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelDet miljømæssige råderum : en antologi
    RedaktørerKaare Pedersen, Inger Stauning, T. Holmberg, B.S. Hansen
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1997
    StatusUdgivet - 1997

Pedersen, K. (1997). Råderummet som diskurs: tre scenarier. I K. Pedersen, I. Stauning, T. Holmberg, & B. S. Hansen (red.), Det miljømæssige råderum: en antologi Roskilde: Roskilde Universitet.
    Pedersen, Kaare. / Råderummet som diskurs : tre scenarier. Det miljømæssige råderum: en antologi. red. / Kaare Pedersen ; Inger Stauning ; T. Holmberg ; B.S. Hansen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1997.
    @inbook{71a2c71052d011db8236000ea68e967b,
    title = "R{\aa}derummet som diskurs: tre scenarier",
    author = "Kaare Pedersen",
    year = "1997",
    editor = "Kaare Pedersen and Inger Stauning and T. Holmberg and B.S. Hansen",
    booktitle = "Det milj{\o}m{\ae}ssige r{\aa}derum",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Pedersen, K 1997, Råderummet som diskurs: tre scenarier. i K Pedersen, I Stauning, T Holmberg & BS Hansen (red), Det miljømæssige råderum: en antologi. Roskilde Universitet, Roskilde.

Råderummet som diskurs : tre scenarier. / Pedersen, Kaare.

Det miljømæssige råderum: en antologi. red. / Kaare Pedersen; Inger Stauning; T. Holmberg; B.S. Hansen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1997.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Råderummet som diskurs

T2 - tre scenarier