Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelHydrogen Power Theoretical and Engineering International Symposium
ForlagMerida Technical University
Publikationsdato2007
ISBN (Elektronisk)9686114211
StatusUdgivet - 2007
BegivenhedHYPOTHESIS VII Int. Hydrogen Conf. - Merida, Mexico
Varighed: 17 mar. 200730 mar. 2007
Konferencens nummer: 7

Konference

KonferenceHYPOTHESIS VII Int. Hydrogen Conf.
Nummer7
LandMexico
ByMerida
Periode17/03/200730/03/2007

Sørensen, B. (2007). Quantum mechanical description of catalytic processes at the electrodes of low-temperature hydrogen-oxygen fuel cells. I Hydrogen Power Theoretical and Engineering International Symposium Merida Technical University.
Sørensen, Bent. / Quantum mechanical description of catalytic processes at the electrodes of low-temperature hydrogen-oxygen fuel cells. Hydrogen Power Theoretical and Engineering International Symposium. Merida Technical University, 2007.
@inproceedings{8fb7af90c69c11dca026000ea68e967b,
title = "Quantum mechanical description of catalytic processes at the electrodes of low-temperature hydrogen-oxygen fuel cells",
author = "Bent S{\o}rensen",
year = "2007",
language = "English",
booktitle = "Hydrogen Power Theoretical and Engineering International Symposium",
publisher = "Merida Technical University",

Sørensen, B 2007, Quantum mechanical description of catalytic processes at the electrodes of low-temperature hydrogen-oxygen fuel cells. i Hydrogen Power Theoretical and Engineering International Symposium. Merida Technical University, HYPOTHESIS VII Int. Hydrogen Conf., Merida, Mexico, 17/03/2007.

Quantum mechanical description of catalytic processes at the electrodes of low-temperature hydrogen-oxygen fuel cells. / Sørensen, Bent.

TY - GEN

T1 - Quantum mechanical description of catalytic processes at the electrodes of low-temperature hydrogen-oxygen fuel cells

AU - Sørensen, Bent

PY - 2007