Public Religions in an Intertwined Secular-Religious Political Future of Euopre

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

Resumé

OriginalsprogEngelsk
TitelCISMOR International Workshop 2006 : The Self-Understanding of 'Europe' in Light of the Abrahamic Religions
RedaktørerVictor A. Faessel
ForlagDoshisha University
Publikationsdato2007
Sider76-82
StatusUdgivet - 2007
Udgivet eksterntJa
BegivenhedThe Self-Understanding of Europe in Light of Abrahamic REligions - Kyoto, Japan
Varighed: 3 nov. 20065 nov. 2006

Konference

KonferenceThe Self-Understanding of Europe in Light of Abrahamic REligions
LandJapan
ByKyoto
Periode03/11/200605/11/2006

Christoffersen, L. (2007). Public Religions in an Intertwined Secular-Religious Political Future of Euopre. I V. A. Faessel (red.), CISMOR International Workshop 2006: The Self-Understanding of 'Europe' in Light of the Abrahamic Religions (s. 76-82). Doshisha University.
Christoffersen, Lisbet. / Public Religions in an Intertwined Secular-Religious Political Future of Euopre. CISMOR International Workshop 2006: The Self-Understanding of 'Europe' in Light of the Abrahamic Religions. red. / Victor A. Faessel. Doshisha University, 2007. s. 76-82
@inproceedings{1c605760c50011dc9a79000ea68e967b,
title = "Public Religions in an Intertwined Secular-Religious Political Future of Euopre",
abstract = "Forfatteren benytter sin analyse af begrebet Intertwinement til at tolke den fortsatte eksistens af offentlige religioner i det europ{\ae}iske politiske og retlige rum.",
author = "Lisbet Christoffersen",
year = "2007",
language = "English",
pages = "76--82",
editor = "Faessel, {Victor A.}",
booktitle = "CISMOR International Workshop 2006",
publisher = "Doshisha University",

Christoffersen, L 2007, Public Religions in an Intertwined Secular-Religious Political Future of Euopre. i VA Faessel (red.), CISMOR International Workshop 2006: The Self-Understanding of 'Europe' in Light of the Abrahamic Religions. Doshisha University, s. 76-82, The Self-Understanding of Europe in Light of Abrahamic REligions, Kyoto, Japan, 03/11/2006.

Public Religions in an Intertwined Secular-Religious Political Future of Euopre. / Christoffersen, Lisbet.

CISMOR International Workshop 2006: The Self-Understanding of 'Europe' in Light of the Abrahamic Religions. red. / Victor A. Faessel. Doshisha University, 2007. s. 76-82.

TY - GEN

T1 - Public Religions in an Intertwined Secular-Religious Political Future of Euopre

AU - Christoffersen, Lisbet

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Forfatteren benytter sin analyse af begrebet Intertwinement til at tolke den fortsatte eksistens af offentlige religioner i det europæiske politiske og retlige rum.

AB - Forfatteren benytter sin analyse af begrebet Intertwinement til at tolke den fortsatte eksistens af offentlige religioner i det europæiske politiske og retlige rum.

M3 - Article in proceedings

SP - 76

EP - 82

BT - CISMOR International Workshop 2006