Public health - threats, concerns and key actions

Intervention Paper #6

Rolf Czeskleba-Dupont

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

Resumé

Folkesundheden diskuteres ud fra prioriteringer m.h.p. forsigtighedsprincippet med særlig henblik på luftforurening fra brændeovne og påvirkeligheden af sårbare grupper, herunder folk med genetiske prædispositioner til manglende afgiftningskapacitet
    OriginalsprogEngelsk
    Publikationsdato2006
    StatusUdgivet - 2006
    BegivenhedA framework for the improvement of the EU strategy of sustainable development, Intervention Conference of the EU thematic network Sustainability Strategy - Bruxelles, Belgien
    Varighed: 27 apr. 200627 apr. 2006

Konference

KonferenceA framework for the improvement of the EU strategy of sustainable development, Intervention Conference of the EU thematic network Sustainability Strategy
    LandBelgien
    ByBruxelles
    Periode27/04/200627/04/2006

Bibliografisk note

Serie af Intervention Papers fra EU temanetværk 'Sustainability Strategy',nr.6, koordinator: Frieder Otto Wolf, Freie Universität Berlin

• Folkesundhed
    • luftforurening
    • brændeovne
    • afgiftningskapacitet

Czeskleba-Dupont, R. (2006). Public health - threats, concerns and key actions: Intervention Paper #6. Afhandling præsenteret på A framework for the improvement of the EU strategy of sustainable development, Intervention Conference of the EU thematic network Sustainability Strategy, Bruxelles, Belgien.
    Czeskleba-Dupont, Rolf. / Public health - threats, concerns and key actions : Intervention Paper #6. Afhandling præsenteret på A framework for the improvement of the EU strategy of sustainable development, Intervention Conference of the EU thematic network Sustainability Strategy, Bruxelles, Belgien.4 s.
    @conference{ef377a90cb3411db859f000ea68e967b,
    title = "Public health - threats, concerns and key actions: Intervention Paper #6",
    abstract = "Public health is discussed departing from priorities related to the precautionary principle with special reference to air pollution from wood burning in individual stoves and the susceptibility of vulnerable groups, i.a. people with genetic predispositions for a lack of detoxifying capacity.",
    keywords = "Folkesundhed, luftforurening, br{\ae}ndeovne, afgiftningskapacitet, Public health, air pollutio, wood burning, detoxifying capacity",
    author = "Rolf Czeskleba-Dupont",
    note = "Series of Intervention Papers from the EU tematic network 'Sustainability Strategy' #6, coordinator: Frieder Otto Wolf, Freie Universit{\"a}t Berlin; null ; Conference date: 27-04-2006 Through 27-04-2006",
    year = "2006",
    language = "English",

Czeskleba-Dupont, R 2006, 'Public health - threats, concerns and key actions: Intervention Paper #6' Paper fremlagt ved A framework for the improvement of the EU strategy of sustainable development, Intervention Conference of the EU thematic network Sustainability Strategy, Bruxelles, Belgien, 27/04/2006 - 27/04/2006, .

Public health - threats, concerns and key actions : Intervention Paper #6. / Czeskleba-Dupont, Rolf.

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

TY - CONF

T1 - Public health - threats, concerns and key actions

T2 - Intervention Paper #6

AU - Czeskleba-Dupont, Rolf

N1 - Series of Intervention Papers from the EU tematic network 'Sustainability Strategy' #6, coordinator: Frieder Otto Wolf, Freie Universität Berlin

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Public health is discussed departing from priorities related to the precautionary principle with special reference to air pollution from wood burning in individual stoves and the susceptibility of vulnerable groups, i.a. people with genetic predispositions for a lack of detoxifying capacity.

AB - Public health is discussed departing from priorities related to the precautionary principle with special reference to air pollution from wood burning in individual stoves and the susceptibility of vulnerable groups, i.a. people with genetic predispositions for a lack of detoxifying capacity.

KW - Folkesundhed

KW - luftforurening

KW - brændeovne

KW - afgiftningskapacitet

KW - Public health

KW - air pollutio

KW - wood burning

KW - detoxifying capacity

M3 - Paper

Czeskleba-Dupont R. Public health - threats, concerns and key actions: Intervention Paper #6. 2006. Afhandling præsenteret på A framework for the improvement of the EU strategy of sustainable development, Intervention Conference of the EU thematic network Sustainability Strategy, Bruxelles, Belgien.