Psykisk arbejdsmiljø mellem selvledelse og standardisering i danske banker

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2012
    NavnSkriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF)
    Nummer2
    Vol/bind2012
    ISSN2245-702X

• Standardisering
    • selvledelse
    • bankarbejde
    • Psykisk arbejdsmijø

Grosen, S. L., Hinz, O., & Hvid, H. S. (2012). Psykisk arbejdsmiljø mellem selvledelse og standardisering i danske banker. Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF), Nr. 2, Bind. 2012
    Grosen, Sidsel Lond ; Hinz, Ole ; Hvid, Helge Søndergaard. / Psykisk arbejdsmiljø mellem selvledelse og standardisering i danske banker. Roskilde : Roskilde Universitet, 2012. 20 s. (Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF); Nr. 2, Bind 2012).
    @book{fa699e0cf439405da28f372e6c55a899,
    title = "Psykisk arbejdsmilj{\o} mellem selvledelse og standardisering i danske banker",
    abstract = "Form{\aa}let med forskningsprojektet er at unders{\o}ge, hvordan selvledelse og standardisering kan gennemf{\o}res, s{\aa}ledes at det bidrager til at forbedre det psykiske arbejdsmilj{\o}. Rapporten ser p{\aa}, hvordan danske banker kan arbejde med standarder p{\aa} m{\aa}der, der forholder sig til, at standardisering griber dybt ind i arbejdets kerne. Det har konsekvenser for b{\aa}de udviklingen af de ansattes faglighed og for den ydelse bankerne s{\ae}lger.",
    keywords = "Standardisering, selvledelse, bankarbejde, Psykisk arbejdsmij{\o}",
    author = "Grosen, {Sidsel Lond} and Ole Hinz and Hvid, {Helge S{\o}ndergaard}",
    year = "2012",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Grosen, SL, Hinz, O & Hvid, HS 2012, Psykisk arbejdsmiljø mellem selvledelse og standardisering i danske banker. Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF), nr. 2, bind 2012, Roskilde Universitet, Roskilde.

Psykisk arbejdsmiljø mellem selvledelse og standardisering i danske banker. / Grosen, Sidsel Lond; Hinz, Ole; Hvid, Helge Søndergaard.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Psykisk arbejdsmiljø mellem selvledelse og standardisering i danske banker

AU - Grosen, Sidsel Lond

AU - Hinz, Ole

AU - Hvid, Helge Søndergaard

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Formålet med forskningsprojektet er at undersøge, hvordan selvledelse og standardisering kan gennemføres, således at det bidrager til at forbedre det psykiske arbejdsmiljø. Rapporten ser på, hvordan danske banker kan arbejde med standarder på måder, der forholder sig til, at standardisering griber dybt ind i arbejdets kerne. Det har konsekvenser for både udviklingen af de ansattes faglighed og for den ydelse bankerne sælger.

AB - Formålet med forskningsprojektet er at undersøge, hvordan selvledelse og standardisering kan gennemføres, således at det bidrager til at forbedre det psykiske arbejdsmiljø. Rapporten ser på, hvordan danske banker kan arbejde med standarder på måder, der forholder sig til, at standardisering griber dybt ind i arbejdets kerne. Det har konsekvenser for både udviklingen af de ansattes faglighed og for den ydelse bankerne sælger.

KW - Standardisering

KW - selvledelse

KW - bankarbejde

KW - Psykisk arbejdsmijø

M3 - Rapport

BT - Psykisk arbejdsmiljø mellem selvledelse og standardisering i danske banker

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Grosen SL, Hinz O, Hvid HS. Psykisk arbejdsmiljø mellem selvledelse og standardisering i danske banker. Roskilde: Roskilde Universitet, 2012. 20 s. (Skriftserie for Center for Arbejdslivsforskning (CAF); Nr. 2, Bind 2012).