Psychopathia Sexualis

Richard von Krafft-Ebing und seine Zeitgenossen in Dänemark und anderswo

Karin Bang (Redaktør), Wolf Wucherpfennig (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

OriginalsprogTysk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagInstitut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2007
    NavnSmåskrifter fra CØNK
    Nummer20
    ISSN1600-9509

Bang, K., & Wucherpfennig, W. (red.) (2007). Psychopathia Sexualis: Richard von Krafft-Ebing und seine Zeitgenossen in Dänemark und anderswo. Roskilde: Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet. Småskrifter fra CØNK, Nr. 20
    Bang, Karin (Redaktør) ; Wucherpfennig, Wolf (Redaktør). / Psychopathia Sexualis : Richard von Krafft-Ebing und seine Zeitgenossen in Dänemark und anderswo. Roskilde : Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2007. 74 s. (Småskrifter fra CØNK; Nr. 20).
    @book{fda1329090af11de9e8d000ea68e967b,
    title = "Psychopathia Sexualis: Richard von Krafft-Ebing und seine Zeitgenossen in D{\"a}nemark und anderswo",
    editor = "Karin Bang and Wolf Wucherpfennig",
    year = "2007",
    language = "Tysk",
    publisher = "Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet",

Bang, K & Wucherpfennig, W (red) 2007, Psychopathia Sexualis: Richard von Krafft-Ebing und seine Zeitgenossen in Dänemark und anderswo. Småskrifter fra CØNK, nr. 20, Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, Roskilde.

Psychopathia Sexualis : Richard von Krafft-Ebing und seine Zeitgenossen in Dänemark und anderswo. / Bang, Karin (Redaktør); Wucherpfennig, Wolf (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Psychopathia Sexualis

T2 - Richard von Krafft-Ebing und seine Zeitgenossen in Dänemark und anderswo

A2 - Bang, Karin

A2 - Wucherpfennig, Wolf

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Antologi

BT - Psychopathia Sexualis

PB - Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Bang K, (ed.), Wucherpfennig W, (ed.). Psychopathia Sexualis: Richard von Krafft-Ebing und seine Zeitgenossen in Dänemark und anderswo. Roskilde: Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2007. 74 s. (Småskrifter fra CØNK; Nr. 20).