Promise, problems and proxies: 25 years oif european debate and regulation

Erling Jelsøe, Helge Torgersen, Jürgen Hampel

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelBiotechnology : the making of global controversy
    RedaktørerMartin W. Bauer, Georg Gaskell
    Udgivelses stedCambridge
    ForlagCambridge University Press
    Publikationsdato2002
    StatusUdgivet - 2002

Jelsøe, E., Torgersen, H., & Hampel, J. (2002). Promise, problems and proxies: 25 years oif european debate and regulation. I M. W. Bauer, & G. Gaskell (red.), Biotechnology: the making of global controversy Cambridge: Cambridge University Press.
    Jelsøe, Erling ; Torgersen, Helge ; Hampel, Jürgen. / Promise, problems and proxies : 25 years oif european debate and regulation. Biotechnology: the making of global controversy. red. / Martin W. Bauer ; Georg Gaskell. Cambridge : Cambridge University Press, 2002.
    @inbook{c8c3baa052cf11db8236000ea68e967b,
    title = "Promise, problems and proxies: 25 years oif european debate and regulation",
    author = "Erling Jels{\o}e and Helge Torgersen and J{\"u}rgen Hampel",
    year = "2002",
    language = "English",
    editor = "Bauer, {Martin W.} and Georg Gaskell",
    booktitle = "Biotechnology",
    publisher = "Cambridge University Press",

Jelsøe, E, Torgersen, H & Hampel, J 2002, Promise, problems and proxies: 25 years oif european debate and regulation. i MW Bauer & G Gaskell (red), Biotechnology: the making of global controversy. Cambridge University Press, Cambridge.

Promise, problems and proxies : 25 years oif european debate and regulation. / Jelsøe, Erling; Torgersen, Helge; Hampel, Jürgen.

Biotechnology: the making of global controversy. red. / Martin W. Bauer; Georg Gaskell. Cambridge : Cambridge University Press, 2002.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Promise, problems and proxies

T2 - 25 years oif european debate and regulation