Projektpædagogik og udviklingsarbejde på RUC

NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer46
    ISSN1395-6833

Frello, B. (1996). Projektpædagogik og udviklingsarbejde på RUC: UNIPÆD-projektet 1. Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 46
    Frello, Birgitta. / Projektpædagogik og udviklingsarbejde på RUC : UNIPÆD-projektet 1. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 46).
    @book{d73be3f052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Projektp{\ae}dagogik og udviklingsarbejde p{\aa} RUC: UNIP{\AE}D-projektet 1",
    author = "Birgitta Frello",
    year = "1996",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Frello, B 1996, Projektpædagogik og udviklingsarbejde på RUC: UNIPÆD-projektet 1. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 46, Roskilde Universitet, Roskilde.

Projektpædagogik og udviklingsarbejde på RUC : UNIPÆD-projektet 1. / Frello, Birgitta.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Projektpædagogik og udviklingsarbejde på RUC

T2 - UNIPÆD-projektet 1

AU - Frello, Birgitta

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Rapport

BT - Projektpædagogik og udviklingsarbejde på RUC

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Frello B. Projektpædagogik og udviklingsarbejde på RUC: UNIPÆD-projektet 1. Roskilde: Roskilde Universitet, 1996. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 46).