Projektarbejde som undervisningsmetode for studenter i Rusland og Danmark

Margarita Popova, Anders Siig Andersen, Søren Dupont, Ludmila Moiseeva

Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceartikelForskning

Konference

KonferenceЭкологическая педагогика и психология здоровья: проблемы, перспективы развития
    LandRusland
    Periode01/11/201203/11/2012

Bibliografisk note

• projektarbejde
    • problemorienteret undervisning
    • problemorienteret projektarbejde

@inproceedings{b443fe50bda14899ac3f8c1061581ffc,
    title = "Проектное обучение студентов в России и Дании",
    keywords = "projektarbejde, problemorienteret undervisning, problemorienteret projektarbejde",
    author = "Margarita Popova and Andersen, {Anders Siig} and S{\o}ren Dupont and Ludmila Moiseeva",
    note = "{"}{\O}kologisk{"} p{\ae}dagogik og psykologi for sundhedsfremme. En samling af artikler baseret p{\aa} videnskabelig og praktisk konference {"}Environmental p{\ae}dagogik og sundhedspsykologi: Problemer og udviklingsperspektiver{"}. November 1-3, 2012.",
    year = "2012",
    month = "11",
    language = "Russisk",
    pages = "135--141",
    journal = "Экологическая педагогика и психология здоровья. Сборник статей по материалам научно-практической конференции «Экологическая педагогика и психология здоровья: проблемы, перспективы развития» 1-3 ноября 2012.",
    publisher = "Ural State P{\ae}dagogisk Universitet, Yeraterinburg",

TY - GEN

T1 - Проектное обучение студентов в России и Дании

AU - Popova, Margarita

AU - Andersen, Anders Siig

AU - Dupont, Søren

AU - Moiseeva, Ludmila

N1 - "Økologisk" pædagogik og psykologi for sundhedsfremme. En samling af artikler baseret på videnskabelig og praktisk konference "Environmental pædagogik og sundhedspsykologi: Problemer og udviklingsperspektiver". November 1-3, 2012.

PY - 2012/11

Y1 - 2012/11

KW - projektarbejde

KW - problemorienteret undervisning

KW - problemorienteret projektarbejde

M3 - Konferenceartikel

SP - 135

EP - 141

JO - Экологическая педагогика и психология здоровья. Сборник статей по материалам научно-практической конференции «Экологическая педагогика и психология здоровья: проблемы, перспективы развития» 1-3 ноября 2012.

JF - Экологическая педагогика и психология здоровья. Сборник статей по материалам научно-практической конференции «Экологическая педагогика и психология здоровья: проблемы, перспективы развития» 1-3 ноября 2012.