Project work at the New Reform University of Roskilde

Jørgen Lerche Nielsen, Thomas W. Webb

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelProject studies : a late modern university reform
    RedaktørerHenning Salling Olesen, Jens Højgaard Jensen
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato1999
    Sider105-120
    StatusUdgivet - 1999

Nielsen, J. L., & Webb, T. W. (1999). Project work at the New Reform University of Roskilde: different interpretations? I H. S. Olesen, & J. H. Jensen (red.), Project studies: a late modern university reform (s. 105-120). Roskilde: Roskilde Universitetsforlag.
    Nielsen, Jørgen Lerche ; Webb, Thomas W. / Project work at the New Reform University of Roskilde : different interpretations?. Project studies: a late modern university reform. red. / Henning Salling Olesen ; Jens Højgaard Jensen. Roskilde : Roskilde Universitetsforlag, 1999. s. 105-120
    @inbook{59bd659052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Project work at the New Reform University of Roskilde: different interpretations?",
    author = "Nielsen, {J{\o}rgen Lerche} and Webb, {Thomas W.}",
    year = "1999",
    language = "English",
    pages = "105--120",
    editor = "Olesen, {Henning Salling} and Jensen, {Jens H{\o}jgaard}",
    booktitle = "Project studies",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Nielsen, JL & Webb, TW 1999, Project work at the New Reform University of Roskilde: different interpretations? i HS Olesen & JH Jensen (red), Project studies: a late modern university reform. Roskilde Universitetsforlag, Roskilde, s. 105-120.

Project work at the New Reform University of Roskilde : different interpretations? / Nielsen, Jørgen Lerche; Webb, Thomas W.

Project studies: a late modern university reform. red. / Henning Salling Olesen; Jens Højgaard Jensen. Roskilde : Roskilde Universitetsforlag, 1999. s. 105-120.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Project work at the New Reform University of Roskilde

T2 - different interpretations?

AU - Nielsen, Jørgen Lerche

AU - Webb, Thomas W.

PY - 1999

Y1 - 1999