Professorer vil lave ny bevægelse

Vi skal være verdensmestre i samskabelse

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

Resumé

Der er hverken brug for gold kritik af New Public Management for at være alt det ondes moder eller for romantiske forestillinger om, hvor godt det var den gang offentlige medarbejdere fik lov at passe sig selv. Vi skal i fællesskab udvikle nye, konstruktive og bæredygtige svar på tidens udfordringer, og det er præcis hvad en ny national samskabelsesbevægelse vil forsøge.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2016
StatusUdgivet - 2016

Citer dette

@misc{7817f8c795154192886ad03c61787064,
title = "Professorer vil lave ny bev{\ae}gelse: Vi skal v{\ae}re verdensmestre i samskabelse",
abstract = "Der er hverken brug for gold kritik af New Public Management for at v{\ae}re alt det ondes moder eller for romantiske forestillinger om, hvor godt det var den gang offentlige medarbejdere fik lov at passe sig selv. Vi skal i f{\ae}llesskab udvikle nye, konstruktive og b{\ae}redygtige svar p{\aa} tidens udfordringer, og det er pr{\ae}cis hvad en ny national samskabelsesbev{\ae}gelse vil fors{\o}ge.",
author = "Jacob Torfing and Eva S{\o}rensen",
year = "2016",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Professorer vil lave ny bevægelse : Vi skal være verdensmestre i samskabelse. / Torfing, Jacob; Sørensen, Eva.

2016, Blog.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

TY - ICOMM

T1 - Professorer vil lave ny bevægelse

T2 - Vi skal være verdensmestre i samskabelse

AU - Torfing, Jacob

AU - Sørensen, Eva

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Der er hverken brug for gold kritik af New Public Management for at være alt det ondes moder eller for romantiske forestillinger om, hvor godt det var den gang offentlige medarbejdere fik lov at passe sig selv. Vi skal i fællesskab udvikle nye, konstruktive og bæredygtige svar på tidens udfordringer, og det er præcis hvad en ny national samskabelsesbevægelse vil forsøge.

AB - Der er hverken brug for gold kritik af New Public Management for at være alt det ondes moder eller for romantiske forestillinger om, hvor godt det var den gang offentlige medarbejdere fik lov at passe sig selv. Vi skal i fællesskab udvikle nye, konstruktive og bæredygtige svar på tidens udfordringer, og det er præcis hvad en ny national samskabelsesbevægelse vil forsøge.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -