Professor: Her er afløseren for NPM

StatusUdgivet - 8 apr. 2019

Bibliografisk note

Udgivet i Ledelsesavisen nr. 14

Torfing, J. (2019, apr 8). Professor: Her er afløseren for NPM. Vejle: DenOffentlige.
Torfing, Jacob. / Professor: Her er afløseren for NPM. 2019. Vejle : DenOffentlige. 3 s.
@misc{7617e37bd7904beead8321d2bfd685d6,
title = "Professor: Her er afl{\o}seren for NPM",
abstract = "Kontrol- og regelbaseret styring er i sidste ende baseret p{\aa} mistillid til offentligt ansatte, argumenterer professor Jacob Torfing og foresl{\aa}r en ny tilgang, der antager, at fagprofessionelle gerne vil lave et godt stykke arbejde. Hvis vi gjorde den vilde og m{\aa}ske ikke helt urimelige antagelse, at SOSU-assistenter ligesom deres politiske og administrative topledere gerne vil sikre et v{\ae}rdigt {\ae}ldreliv, at p{\ae}dagogerne i vuggestuen faktisk gerne vil fremme b{\o}rn l{\ae}ring, og at medarbejderne i Park og Vej {\o}nsker at g{\o}re byen renene og gr{\o}nnere, s{\aa} kunne vi styre de lokale institutioner og medarbejdere p{\aa} en helt anden m{\aa}de og med f{\ae}rre regler, mindre kontrol og en vidstrakt tillid.",
author = "Jacob Torfing",
note = "Udgivet i Ledelsesavisen nr. 14",
year = "2019",
month = "4",
day = "8",
publisher = "DenOffentlige",
type = "Other",

Professor: Her er afløseren for NPM. / Torfing, Jacob.

3 s. Vejle : DenOffentlige. 2019, .

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Professor: Her er afløseren for NPM

AU - Torfing, Jacob

N1 - Udgivet i Ledelsesavisen nr. 14

PY - 2019/4/8

Y1 - 2019/4/8

N2 - Kontrol- og regelbaseret styring er i sidste ende baseret på mistillid til offentligt ansatte, argumenterer professor Jacob Torfing og foreslår en ny tilgang, der antager, at fagprofessionelle gerne vil lave et godt stykke arbejde. Hvis vi gjorde den vilde og måske ikke helt urimelige antagelse, at SOSU-assistenter ligesom deres politiske og administrative topledere gerne vil sikre et værdigt ældreliv, at pædagogerne i vuggestuen faktisk gerne vil fremme børn læring, og at medarbejderne i Park og Vej ønsker at gøre byen renene og grønnere, så kunne vi styre de lokale institutioner og medarbejdere på en helt anden måde og med færre regler, mindre kontrol og en vidstrakt tillid.

AB - Kontrol- og regelbaseret styring er i sidste ende baseret på mistillid til offentligt ansatte, argumenterer professor Jacob Torfing og foreslår en ny tilgang, der antager, at fagprofessionelle gerne vil lave et godt stykke arbejde. Hvis vi gjorde den vilde og måske ikke helt urimelige antagelse, at SOSU-assistenter ligesom deres politiske og administrative topledere gerne vil sikre et værdigt ældreliv, at pædagogerne i vuggestuen faktisk gerne vil fremme børn læring, og at medarbejderne i Park og Vej ønsker at gøre byen renene og grønnere, så kunne vi styre de lokale institutioner og medarbejdere på en helt anden måde og med færre regler, mindre kontrol og en vidstrakt tillid.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - DenOffentlige