Professor advarer styrelse: Svært at sælge ledelse som vidundermiddel

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Moderniseringsstyrelsen vil nå nye mål med mere og bedre ledelse. Nu har vi hørt om ledelse, ledelse og atter ledelse i et par år, og nu er det som om mere, bedre og stærkere ledelse står som det nye vidundermiddel for den offentlige sektor. Så er det man skal finde det kritiske blik frem, for vidundermidler er som bekendt noget, der optræder mest i reklamer. Her er spørgsmålet derfor: Kan den nye satsning på ledelse levere som forventet?
OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato11 apr. 2019
Udgivelses stedVejle
UdgiverDenOffentlige
Antal sider3
StatusUdgivet - 11 apr. 2019

Citer dette

@misc{7e56a480e529499ea4a0880d5c497a38,
title = "Professor advarer styrelse: Sv{\ae}rt at s{\ae}lge ledelse som vidundermiddel",
abstract = "Moderniseringsstyrelsen vil n{\aa} nye m{\aa}l med mere og bedre ledelse. Nu har vi h{\o}rt om ledelse, ledelse og atter ledelse i et par {\aa}r, og nu er det som om mere, bedre og st{\ae}rkere ledelse st{\aa}r som det nye vidundermiddel for den offentlige sektor. S{\aa} er det man skal finde det kritiske blik frem, for vidundermidler er som bekendt noget, der optr{\ae}der mest i reklamer. Her er sp{\o}rgsm{\aa}let derfor: Kan den nye satsning p{\aa} ledelse levere som forventet?",
author = "Jacob Torfing",
year = "2019",
month = "4",
day = "11",
language = "English",
publisher = "DenOffentlige",
type = "Other",

}

Professor advarer styrelse: Svært at sælge ledelse som vidundermiddel. / Torfing, Jacob.

3 s. Vejle : DenOffentlige. 2019, .

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Professor advarer styrelse: Svært at sælge ledelse som vidundermiddel

AU - Torfing, Jacob

PY - 2019/4/11

Y1 - 2019/4/11

N2 - Moderniseringsstyrelsen vil nå nye mål med mere og bedre ledelse. Nu har vi hørt om ledelse, ledelse og atter ledelse i et par år, og nu er det som om mere, bedre og stærkere ledelse står som det nye vidundermiddel for den offentlige sektor. Så er det man skal finde det kritiske blik frem, for vidundermidler er som bekendt noget, der optræder mest i reklamer. Her er spørgsmålet derfor: Kan den nye satsning på ledelse levere som forventet?

AB - Moderniseringsstyrelsen vil nå nye mål med mere og bedre ledelse. Nu har vi hørt om ledelse, ledelse og atter ledelse i et par år, og nu er det som om mere, bedre og stærkere ledelse står som det nye vidundermiddel for den offentlige sektor. Så er det man skal finde det kritiske blik frem, for vidundermidler er som bekendt noget, der optræder mest i reklamer. Her er spørgsmålet derfor: Kan den nye satsning på ledelse levere som forventet?

M3 - Net publication - Internet publication

PB - DenOffentlige

CY - Vejle

ER -