Jakob Ditlev Bøje, Steen Baagøe Nielsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskningpeer review

TitelAttraktiv på papiret? : Nyuddannede pædagoger mellem akademisering, evidensbaseret professionalisering og omsorgsfuld praksisudvikling
RedaktørerSteen Baagøe Nielsen, Jakob Ditlev Bøje
Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
Publikationsdatodec. 2017
Sider29-44
Kapitel2
ISBN (Trykt)978-87-7349-914-6
StatusUdgivet - dec. 2017

Bøje, J. D., & Nielsen, S. B. (2017). Professionsbachelorreformernes indhold og kontekst - uddannelses- og professionsudvikling? I S. B. Nielsen, & J. D. Bøje (red.), Attraktiv på papiret? : Nyuddannede pædagoger mellem akademisering, evidensbaseret professionalisering og omsorgsfuld praksisudvikling (s. 29-44). Roskilde: Roskilde Universitet.
Bøje, Jakob Ditlev ; Nielsen, Steen Baagøe. / Professionsbachelorreformernes indhold og kontekst - uddannelses- og professionsudvikling?. Attraktiv på papiret? : Nyuddannede pædagoger mellem akademisering, evidensbaseret professionalisering og omsorgsfuld praksisudvikling. red. / Steen Baagøe Nielsen ; Jakob Ditlev Bøje. Roskilde : Roskilde Universitet, 2017. s. 29-44
@inbook{c958dae4d2c743808636f5795477ae90,
title = "Professionsbachelorreformernes indhold og kontekst - uddannelses- og professionsudvikling?",
author = "B{\o}je, {Jakob Ditlev} and Nielsen, {Steen Baag{\o}e}",
year = "2017",
month = "12",
isbn = "978-87-7349-914-6",
pages = "29--44",
editor = "Nielsen, {Steen Baag{\o}e} and B{\o}je, {Jakob Ditlev}",
booktitle = "Attraktiv p{\aa} papiret?",
publisher = "Roskilde Universitet",

Bøje, JD & Nielsen, SB 2017, Professionsbachelorreformernes indhold og kontekst - uddannelses- og professionsudvikling? i SB Nielsen & JD Bøje (red), Attraktiv på papiret? : Nyuddannede pædagoger mellem akademisering, evidensbaseret professionalisering og omsorgsfuld praksisudvikling. Roskilde Universitet, Roskilde, s. 29-44.

Professionsbachelorreformernes indhold og kontekst - uddannelses- og professionsudvikling? / Bøje, Jakob Ditlev; Nielsen, Steen Baagøe.

Attraktiv på papiret? : Nyuddannede pædagoger mellem akademisering, evidensbaseret professionalisering og omsorgsfuld praksisudvikling. red. / Steen Baagøe Nielsen; Jakob Ditlev Bøje. Roskilde : Roskilde Universitet, 2017. s. 29-44.

TY - GEN

T1 - Professionsbachelorreformernes indhold og kontekst - uddannelses- og professionsudvikling?

AU - Bøje, Jakob Ditlev

AU - Nielsen, Steen Baagøe

PY - 2017/12

Y1 - 2017/12

M3 - Bidrag til rapport

SN - 978-87-7349-914-6

SP - 29

EP - 44

BT - Attraktiv på papiret?

A2 - Nielsen, Steen Baagøe

A2 - Bøje, Jakob Ditlev

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde