Professionalisering i den danske filmindustri: Det Danske Filminstitut

Sara Malou Strandvad, Per Darmer, Chris Mathieu, Jesper Strandgaard Pedersen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelOplevelsesøkonomi: Produktion, forbrug, kultur
RedaktørerJørgen Ole Bærenholdt, Jon Sundbo
ForlagSamfundslitteratur
Publikationsdato2007
StatusUdgivet - 2007
Udgivet eksterntJa

Strandvad, S. M., Darmer, P., Mathieu, C., & Strandgaard Pedersen, J. (2007). Professionalisering i den danske filmindustri: Det Danske Filminstitut. I J. O. Bærenholdt, & J. Sundbo (red.), Oplevelsesøkonomi: Produktion, forbrug, kultur Samfundslitteratur.
Strandvad, Sara Malou ; Darmer, Per ; Mathieu, Chris ; Strandgaard Pedersen, Jesper. / Professionalisering i den danske filmindustri : Det Danske Filminstitut. Oplevelsesøkonomi: Produktion, forbrug, kultur. red. / Jørgen Ole Bærenholdt ; Jon Sundbo. Samfundslitteratur, 2007.
@inbook{144182b11dea482c84f66bd59b62d482,
title = "Professionalisering i den danske filmindustri: Det Danske Filminstitut",
author = "Strandvad, {Sara Malou} and Per Darmer and Chris Mathieu and {Strandgaard Pedersen}, Jesper",
year = "2007",
editor = "B{\ae}renholdt, {J{\o}rgen Ole} and Jon Sundbo",
booktitle = "Oplevelses{\o}konomi: Produktion, forbrug, kultur",
publisher = "Samfundslitteratur",

Strandvad, SM, Darmer, P, Mathieu, C & Strandgaard Pedersen, J 2007, Professionalisering i den danske filmindustri: Det Danske Filminstitut. i JO Bærenholdt & J Sundbo (red), Oplevelsesøkonomi: Produktion, forbrug, kultur. Samfundslitteratur.

Professionalisering i den danske filmindustri : Det Danske Filminstitut. / Strandvad, Sara Malou; Darmer, Per; Mathieu, Chris ; Strandgaard Pedersen, Jesper.

Oplevelsesøkonomi: Produktion, forbrug, kultur. red. / Jørgen Ole Bærenholdt; Jon Sundbo. Samfundslitteratur, 2007.

TY - CHAP

T1 - Professionalisering i den danske filmindustri

T2 - Det Danske Filminstitut

AU - Strandvad, Sara Malou