Proceedings of the 16th IRIS

Information Systems Research Seminar in Scandinavia

Keld Bødker (Redaktør), Jørgen Bansler (Redaktør), Finn Kensing (Redaktør), Jacob Nørbjerg (Redaktør), Jan Pries-Heje (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagKøbenhavns Universitet
    StatusUdgivet - 1993
    NavnKoebenhavns Universitet. Datalogisk Institut. Rapport
    Nummer16
    ISSN0107-8283

Bødker, K., Bansler, J., Kensing, F., Nørbjerg, J., & Pries-Heje, J. (red.) (1993). Proceedings of the 16th IRIS: Information Systems Research Seminar in Scandinavia. København: Københavns Universitet. Koebenhavns Universitet. Datalogisk Institut. Rapport, Nr. 16
    Bødker, Keld (Redaktør) ; Bansler, Jørgen (Redaktør) ; Kensing, Finn (Redaktør) ; Nørbjerg, Jacob (Redaktør) ; Pries-Heje, Jan (Redaktør). / Proceedings of the 16th IRIS : Information Systems Research Seminar in Scandinavia. København : Københavns Universitet, 1993. (Koebenhavns Universitet. Datalogisk Institut. Rapport; Nr. 16).
    @book{8bf294a0482a11ddaee8000ea68e967b,
    title = "Proceedings of the 16th IRIS: Information Systems Research Seminar in Scandinavia",
    editor = "Keld B{\o}dker and J{\o}rgen Bansler and Finn Kensing and Jacob N{\o}rbjerg and Jan Pries-Heje",
    year = "1993",
    language = "English",
    publisher = "K{\o}benhavns Universitet",

Bødker, K, Bansler, J, Kensing, F, Nørbjerg, J & Pries-Heje, J (red) 1993, Proceedings of the 16th IRIS: Information Systems Research Seminar in Scandinavia. Koebenhavns Universitet. Datalogisk Institut. Rapport, nr. 16, Københavns Universitet, København.

Proceedings of the 16th IRIS : Information Systems Research Seminar in Scandinavia. / Bødker, Keld (Redaktør); Bansler, Jørgen (Redaktør); Kensing, Finn (Redaktør); Nørbjerg, Jacob (Redaktør); Pries-Heje, Jan (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Proceedings of the 16th IRIS

T2 - Information Systems Research Seminar in Scandinavia

A2 - Bødker, Keld

A2 - Bansler, Jørgen

A2 - Kensing, Finn

A2 - Nørbjerg, Jacob

A2 - Pries-Heje, Jan

PY - 1993

Y1 - 1993

M3 - Anthology

BT - Proceedings of the 16th IRIS

PB - Københavns Universitet

CY - København

Bødker K, (ed.), Bansler J, (ed.), Kensing F, (ed.), Nørbjerg J, (ed.), Pries-Heje J, (ed.). Proceedings of the 16th IRIS: Information Systems Research Seminar in Scandinavia. København: Københavns Universitet, 1993. (Koebenhavns Universitet. Datalogisk Institut. Rapport; Nr. 16).