Problems and challenges of interdisciplinary Ph.D studies

Thomas George Whiston

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelGode råd til Ph.D. studerende og deres vejledere
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato2001
    Sider1-19
    StatusUdgivet - 2001

Whiston, T. G. (2001). Problems and challenges of interdisciplinary Ph.D studies. I Gode råd til Ph.D. studerende og deres vejledere (s. 1-19). Roskilde: Roskilde Universitet.
    Whiston, Thomas George. / Problems and challenges of interdisciplinary Ph.D studies. Gode råd til Ph.D. studerende og deres vejledere. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. s. 1-19
    @inbook{c8558f8052cf11db8236000ea68e967b,
    title = "Problems and challenges of interdisciplinary Ph.D studies",
    author = "Whiston, {Thomas George}",
    year = "2001",
    language = "English",
    pages = "1--19",
    booktitle = "Gode r{\aa}d til Ph.D. studerende og deres vejledere",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Whiston, TG 2001, Problems and challenges of interdisciplinary Ph.D studies. i Gode råd til Ph.D. studerende og deres vejledere. Roskilde Universitet, Roskilde, s. 1-19.

Problems and challenges of interdisciplinary Ph.D studies. / Whiston, Thomas George.

Gode råd til Ph.D. studerende og deres vejledere. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. s. 1-19.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Problems and challenges of interdisciplinary Ph.D studies

AU - Whiston, Thomas George