Problemorienteret Projektarbejde

En værktøjsbog

Poul Bitsch Olsen, Kaare Pedersen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

Resumé

Bogen fører læseren igennem de vigtigste elementer i problemorienteret projektarbejde. Det problemorienterede arbejde med problemformulering, design, metode og analysestrategi. Projektets proces, herunder vejledningssituationen og gruppeprocesser. Projektrapportens indhold, normer for akademisk skrivning og opbygning.
Bogen er egnet til anvendelse i løbet af projektarbejdets situationer for at skabe viden og præcision.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagSamfundslitteratur
Udgave5
Antal sider357
ISBN (Trykt)978-87-593-3197-2
ISBN (Elektronisk)9788759332177
StatusUdgivet - 2018

Bibliografisk note

Bogen består af 17 kapitler og en encyklopædi. Den er designet af hovedforfatterne Poul Bitsch Olsen og Kaare Pedersen og i den indgår bidrag fra yderligere fire forfattere.

Emneord

  • Problemorientering, kollektivt projektarbejde, akademisk analyse, viden

Citer dette

Olsen, P. B., & Pedersen, K. (2018). Problemorienteret Projektarbejde: En værktøjsbog. (5 udg.) Frederiksberg: Samfundslitteratur.
Olsen, Poul Bitsch ; Pedersen, Kaare. / Problemorienteret Projektarbejde : En værktøjsbog. 5 udg. Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2018. 357 s.
@book{f4e0dacc980846218bf921320e2fde3b,
title = "Problemorienteret Projektarbejde: En v{\ae}rkt{\o}jsbog",
abstract = "Bogen f{\o}rer l{\ae}seren igennem de vigtigste elementer i problemorienteret projektarbejde. Det problemorienterede arbejde med problemformulering, design, metode og analysestrategi. Projektets proces, herunder vejledningssituationen og gruppeprocesser. Projektrapportens indhold, normer for akademisk skrivning og opbygning.Bogen er egnet til anvendelse i l{\o}bet af projektarbejdets situationer for at skabe viden og pr{\ae}cision.",
keywords = "Problemorientering, kollektivt projektarbejde, akademisk analyse, viden",
author = "Olsen, {Poul Bitsch} and Kaare Pedersen",
note = "Bogen best{\aa}r af 17 kapitler og en encyklop{\ae}di. Den er designet af hovedforfatterne Poul Bitsch Olsen og Kaare Pedersen og i den indg{\aa}r bidrag fra yderligere fire forfattere.",
year = "2018",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-593-3197-2",
publisher = "Samfundslitteratur",
edition = "5",

}

Olsen, PB & Pedersen, K 2018, Problemorienteret Projektarbejde: En værktøjsbog. 5 udg, Samfundslitteratur, Frederiksberg.

Problemorienteret Projektarbejde : En værktøjsbog. / Olsen, Poul Bitsch; Pedersen, Kaare.

5 udg. Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2018. 357 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

TY - BOOK

T1 - Problemorienteret Projektarbejde

T2 - En værktøjsbog

AU - Olsen, Poul Bitsch

AU - Pedersen, Kaare

N1 - Bogen består af 17 kapitler og en encyklopædi. Den er designet af hovedforfatterne Poul Bitsch Olsen og Kaare Pedersen og i den indgår bidrag fra yderligere fire forfattere.

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Bogen fører læseren igennem de vigtigste elementer i problemorienteret projektarbejde. Det problemorienterede arbejde med problemformulering, design, metode og analysestrategi. Projektets proces, herunder vejledningssituationen og gruppeprocesser. Projektrapportens indhold, normer for akademisk skrivning og opbygning.Bogen er egnet til anvendelse i løbet af projektarbejdets situationer for at skabe viden og præcision.

AB - Bogen fører læseren igennem de vigtigste elementer i problemorienteret projektarbejde. Det problemorienterede arbejde med problemformulering, design, metode og analysestrategi. Projektets proces, herunder vejledningssituationen og gruppeprocesser. Projektrapportens indhold, normer for akademisk skrivning og opbygning.Bogen er egnet til anvendelse i løbet af projektarbejdets situationer for at skabe viden og præcision.

KW - Problemorientering, kollektivt projektarbejde, akademisk analyse, viden

UR - https://samfundslitteratur.dk/bog/problemorienteret-projektarbejde-0

M3 - Bog

SN - 978-87-593-3197-2

BT - Problemorienteret Projektarbejde

PB - Samfundslitteratur

CY - Frederiksberg

ER -

Olsen PB, Pedersen K. Problemorienteret Projektarbejde: En værktøjsbog. 5 udg. Frederiksberg: Samfundslitteratur, 2018. 357 s.