Problem oriented group work in a multicultural setting

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

Resumé

OriginalsprogEngelsk
TitelEnhancing the Erasmus Experience : Papers on Student Mobiility
RedaktørerGuadalupe Soriano, Catherine Way, Carolina Amador, David Limon
Publikationsdato2007
Sider31-35
StatusUdgivet - 2007
BegivenhedEnhancing the Erasmus Experience - Grenada, Spanien
Varighed: 16 mar. 200617 mar. 2006

Konference

KonferenceEnhancing the Erasmus Experience
LandSpanien
ByGrenada
Periode16/03/200617/03/2006

• Læring
  • Interkultuel Kommunikation

Pedersen, K. (2007). Problem oriented group work in a multicultural setting. I G. Soriano, C. Way, C. Amador, & D. Limon (red.), Enhancing the Erasmus Experience: Papers on Student Mobiility (s. 31-35)
Pedersen, Karsten. / Problem oriented group work in a multicultural setting. Enhancing the Erasmus Experience: Papers on Student Mobiility. red. / Guadalupe Soriano ; Catherine Way ; Carolina Amador ; David Limon. 2007. s. 31-35
@inproceedings{c91226109d9511dcb5d2000ea68e967b,
title = "Problem oriented group work in a multicultural setting",
abstract = "Artiklen er en kort beskrivelse af l{\ae}ringsmilj{\o}et p{\aa} RUC's kommunikationsuddannelse set i et interkulturelt perspektiv.",
keywords = "L{\ae}ring, Interkultuel Kommunikation, Learning, Intercultural Communication",
author = "Karsten Pedersen",
year = "2007",
language = "English",
pages = "31--35",
editor = "Guadalupe Soriano and Catherine Way and Carolina Amador and David Limon",
booktitle = "Enhancing the Erasmus Experience",

Pedersen, K 2007, Problem oriented group work in a multicultural setting. i G Soriano, C Way, C Amador & D Limon (red), Enhancing the Erasmus Experience: Papers on Student Mobiility. s. 31-35, Enhancing the Erasmus Experience, Grenada, Spanien, 16/03/2006.

Problem oriented group work in a multicultural setting. / Pedersen, Karsten.

Enhancing the Erasmus Experience: Papers on Student Mobiility. red. / Guadalupe Soriano; Catherine Way; Carolina Amador; David Limon. 2007. s. 31-35.

TY - GEN

T1 - Problem oriented group work in a multicultural setting

AU - Pedersen, Karsten

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Artiklen er en kort beskrivelse af læringsmiljøet på RUC's kommunikationsuddannelse set i et interkulturelt perspektiv.

AB - Artiklen er en kort beskrivelse af læringsmiljøet på RUC's kommunikationsuddannelse set i et interkulturelt perspektiv.

KW - Læring

KW - Interkultuel Kommunikation

KW - Learning

KW - Intercultural Communication