Principal-agent teori – med særligt henblik på lønsystemer

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2004
    NavnResearch Papers / Department of Social Sciences
    Nummer13
    ISSN1399-1396

Bregn, K. (2004). Principal-agent teori – med særligt henblik på lønsystemer. Roskilde Universitet. Research Papers / Department of Social Sciences, Nr. 13
    Bregn, Kirsten. / Principal-agent teori – med særligt henblik på lønsystemer. Roskilde Universitet, 2004. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 13).
    @book{ff7336d052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Principal-agent teori – med s{\ae}rligt henblik p{\aa} l{\o}nsystemer",
    author = "Kirsten Bregn",
    year = "2004",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Bregn, K 2004, Principal-agent teori – med særligt henblik på lønsystemer. Research Papers / Department of Social Sciences, nr. 13, Roskilde Universitet.

Principal-agent teori – med særligt henblik på lønsystemer. / Bregn, Kirsten.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Principal-agent teori – med særligt henblik på lønsystemer

AU - Bregn, Kirsten

PY - 2004

Y1 - 2004

M3 - Rapport

BT - Principal-agent teori – med særligt henblik på lønsystemer

PB - Roskilde Universitet

Bregn K. Principal-agent teori – med særligt henblik på lønsystemer. Roskilde Universitet, 2004. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 13).