Preludes to a theory of the spatial firm

Mads Odgaard

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1998
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir
    Nummer133
    ISSN0909-5144

Odgaard, M. (1998). Preludes to a theory of the spatial firm. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, Nr. 133
    Odgaard, Mads. / Preludes to a theory of the spatial firm. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 133).
    @book{3216112052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Preludes to a theory of the spatial firm",
    author = "Mads Odgaard",
    year = "1998",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Odgaard, M 1998, Preludes to a theory of the spatial firm. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, nr. 133, Roskilde Universitet, Roskilde.

Preludes to a theory of the spatial firm. / Odgaard, Mads.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Preludes to a theory of the spatial firm

AU - Odgaard, Mads

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Report

BT - Preludes to a theory of the spatial firm

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Odgaard M. Preludes to a theory of the spatial firm. Roskilde: Roskilde Universitet, 1998. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 133).