Pragmatik efter mørkets frembrud

afsenderhensigt i fiktion og non-fiktion

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelDen analytiske gejst : festskrift til Uwe Geist på 60-årsdagen 23. september 2001
    RedaktørerLars Heltoft, Carol Henriksen
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2001
    StatusUdgivet - 2001

Nielsen, N. M. (2001). Pragmatik efter mørkets frembrud: afsenderhensigt i fiktion og non-fiktion. I L. Heltoft, & C. Henriksen (red.), Den analytiske gejst: festskrift til Uwe Geist på 60-årsdagen 23. september 2001 Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Nielsen, Niels Møller. / Pragmatik efter mørkets frembrud : afsenderhensigt i fiktion og non-fiktion. Den analytiske gejst: festskrift til Uwe Geist på 60-årsdagen 23. september 2001. red. / Lars Heltoft ; Carol Henriksen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2001.
    @inbook{cc6b3ba052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Pragmatik efter m{\o}rkets frembrud: afsenderhensigt i fiktion og non-fiktion",
    author = "Nielsen, {Niels M{\o}ller}",
    year = "2001",
    editor = "Lars Heltoft and Carol Henriksen",
    booktitle = "Den analytiske gejst",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Nielsen, NM 2001, Pragmatik efter mørkets frembrud: afsenderhensigt i fiktion og non-fiktion. i L Heltoft & C Henriksen (red), Den analytiske gejst: festskrift til Uwe Geist på 60-årsdagen 23. september 2001. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Pragmatik efter mørkets frembrud : afsenderhensigt i fiktion og non-fiktion. / Nielsen, Niels Møller.

Den analytiske gejst: festskrift til Uwe Geist på 60-årsdagen 23. september 2001. red. / Lars Heltoft; Carol Henriksen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2001.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Pragmatik efter mørkets frembrud

T2 - afsenderhensigt i fiktion og non-fiktion