Positivisme: erfaringsbaseret viden formuleret i en logisk sprogramme

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

TitelVidenskabsteori i samfundsvidenskaberne
RedaktørerLars Fuglsang, Peter Bitsch Olsen
ForlagRoskilde Universitetsforlag
Publikationsdato2004
Sider55-78
StatusUdgivet - 2004
Udgivet eksterntJa

Pedersen, E. O., & Toft, P. (2004). Positivisme: erfaringsbaseret viden formuleret i en logisk sprogramme. I L. Fuglsang, & P. Bitsch Olsen (red.), Videnskabsteori i samfundsvidenskaberne (s. 55-78). Roskilde Universitetsforlag.
Pedersen, Esther Oluffa ; Toft, Peter. / Positivisme: erfaringsbaseret viden formuleret i en logisk sprogramme. Videnskabsteori i samfundsvidenskaberne. red. / Lars Fuglsang ; Peter Bitsch Olsen. Roskilde Universitetsforlag, 2004. s. 55-78
@inbook{14ba266e11f444c0bc383e8ed745eee7,
title = "Positivisme: erfaringsbaseret viden formuleret i en logisk sprogramme",
author = "Pedersen, {Esther Oluffa} and Peter Toft",
year = "2004",
pages = "55--78",
editor = "Fuglsang, {Lars } and {Bitsch Olsen}, Peter",
booktitle = "Videnskabsteori i samfundsvidenskaberne",
publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Pedersen, EO & Toft, P 2004, Positivisme: erfaringsbaseret viden formuleret i en logisk sprogramme. i L Fuglsang & P Bitsch Olsen (red), Videnskabsteori i samfundsvidenskaberne. Roskilde Universitetsforlag, s. 55-78.

Positivisme: erfaringsbaseret viden formuleret i en logisk sprogramme. / Pedersen, Esther Oluffa; Toft, Peter.

Videnskabsteori i samfundsvidenskaberne. red. / Lars Fuglsang; Peter Bitsch Olsen. Roskilde Universitetsforlag, 2004. s. 55-78.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

TY - CHAP

T1 - Positivisme: erfaringsbaseret viden formuleret i en logisk sprogramme

AU - Pedersen, Esther Oluffa