Politisk bevægelse i Europa og Mellemøsten: et interview med Chantal Mouffe

• Agonisme
    • Radikalt demokrati
    • Europa

Hansen, Allan Dreyer ; Jensen, Carsten ; Sonnichsen, André. / Politisk bevægelse i Europa og Mellemøsten : et interview med Chantal Mouffe. I: Slagmark. 2015 ; Nr. 71. s. 213 - 224.
    @article{38fa3527394f4966b839938f41e366f3,
    title = "Politisk bev{\ae}gelse i Europa og Mellem{\o}sten: et interview med Chantal Mouffe",
    abstract = "Chantal Mouffe har altid sat sp{\o}rgsm{\aa}let om sociale bev{\ae}gelser i relation til sp{\o}rgsm{\aa}let om demokratisering.Hendes ideer om taoistiske og radikalt demokrati har f{\aa}et gennemslag i den europ{\ae}iske samfundsm{\ae}ssige debat.",
    keywords = "Mouffe, sociale bev{\ae}gelser , Demokrati, Agonisme , Radikalt demokrati, Europa",
    author = "Hansen, {Allan Dreyer} and Carsten Jensen and Andr{\'e} Sonnichsen",
    year = "2015",
    month = "5",
    pages = "213 -- 224",
    journal = "Slagmark",
    issn = "0108-8084",
    publisher = "Aarhus Universitet Institut for Filosofi og Idehistorie. Afdeling for Idehistorie",
    number = "71",

Politisk bevægelse i Europa og Mellemøsten : et interview med Chantal Mouffe. / Hansen, Allan Dreyer; Jensen, Carsten; Sonnichsen, André.

I: Slagmark, Nr. 71, 05.2015, s. 213 - 224.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Politisk bevægelse i Europa og Mellemøsten

T2 - et interview med Chantal Mouffe

AU - Hansen, Allan Dreyer

AU - Jensen, Carsten

AU - Sonnichsen, André

PY - 2015/5

Y1 - 2015/5

N2 - Chantal Mouffe har altid sat spørgsmålet om sociale bevægelser i relation til spørgsmålet om demokratisering.Hendes ideer om taoistiske og radikalt demokrati har fået gennemslag i den europæiske samfundsmæssige debat.

AB - Chantal Mouffe har altid sat spørgsmålet om sociale bevægelser i relation til spørgsmålet om demokratisering.Hendes ideer om taoistiske og radikalt demokrati har fået gennemslag i den europæiske samfundsmæssige debat.

KW - Mouffe

KW - sociale bevægelser