Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

NavnWorking paper / International Development Studies, Roskilde University
    Nummer14
    ISSN1398-4136

Lauridsen, L. S. (1999). Politics and institutions of industial deepening and upgrading in Thailand I: basic industry strategy in upstream petrochemicals. Roskilde: Roskilde Universitet. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, Nr. 14
    Lauridsen, Laurids Sandager. / Politics and institutions of industial deepening and upgrading in Thailand I : basic industry strategy in upstream petrochemicals. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 14).
    @book{63ab8de0a48311db86e9000ea68e967b,
    title = "Politics and institutions of industial deepening and upgrading in Thailand I: basic industry strategy in upstream petrochemicals",
    author = "Lauridsen, {Laurids Sandager}",
    year = "1999",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Lauridsen, LS 1999, Politics and institutions of industial deepening and upgrading in Thailand I: basic industry strategy in upstream petrochemicals. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, nr. 14, Roskilde Universitet, Roskilde.

Politics and institutions of industial deepening and upgrading in Thailand I : basic industry strategy in upstream petrochemicals. / Lauridsen, Laurids Sandager.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1999.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Politics and institutions of industial deepening and upgrading in Thailand I

T2 - basic industry strategy in upstream petrochemicals

AU - Lauridsen, Laurids Sandager

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Report

BT - Politics and institutions of industial deepening and upgrading in Thailand I

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Lauridsen LS. Politics and institutions of industial deepening and upgrading in Thailand I: basic industry strategy in upstream petrochemicals. Roskilde: Roskilde Universitet, 1999. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 14).