Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2002
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir
    Nummer180
    ISSN0909-5144

Plum, V. (2002). Political space and place: changing production system and public service. case: New territorial governing in Greece. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, Nr. 180
    Plum, Viggo. / Political space and place : changing production system and public service. case: New territorial governing in Greece. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 180).
    @book{317b7ed052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Political space and place: changing production system and public service. case: New territorial governing in Greece",
    author = "Viggo Plum",
    year = "2002",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Plum, V 2002, Political space and place: changing production system and public service. case: New territorial governing in Greece. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, nr. 180, Roskilde Universitet, Roskilde.

Political space and place : changing production system and public service. case: New territorial governing in Greece. / Plum, Viggo.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2002.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Political space and place

T2 - changing production system and public service. case: New territorial governing in Greece

AU - Plum, Viggo

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Report

BT - Political space and place

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Plum V. Political space and place: changing production system and public service. case: New territorial governing in Greece. Roskilde: Roskilde Universitet, 2002. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 180).