Policies and institutions of industrial deepening and upgrading in Taiwan III

technological upgrading

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1999
    NavnWorking paper / International Development Studies, Roskilde University
    Nummer13
    ISSN1398-4136

Lauridsen, L. S. (1999). Policies and institutions of industrial deepening and upgrading in Taiwan III: technological upgrading. Roskilde: Roskilde Universitet. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, Nr. 13
    Lauridsen, Laurids Sandager. / Policies and institutions of industrial deepening and upgrading in Taiwan III : technological upgrading. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 13).
    @book{49441030a48311db86e9000ea68e967b,
    title = "Policies and institutions of industrial deepening and upgrading in Taiwan III: technological upgrading",
    author = "Lauridsen, {Laurids Sandager}",
    year = "1999",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Lauridsen, LS 1999, Policies and institutions of industrial deepening and upgrading in Taiwan III: technological upgrading. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, nr. 13, Roskilde Universitet, Roskilde.

Policies and institutions of industrial deepening and upgrading in Taiwan III : technological upgrading. / Lauridsen, Laurids Sandager.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Policies and institutions of industrial deepening and upgrading in Taiwan III

T2 - technological upgrading

AU - Lauridsen, Laurids Sandager

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Report

BT - Policies and institutions of industrial deepening and upgrading in Taiwan III

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Lauridsen LS. Policies and institutions of industrial deepening and upgrading in Taiwan III: technological upgrading. Roskilde: Roskilde Universitet, 1999. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 13).