Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

NavnWorking paper / International Development Studies, Roskilde University
    Nummer10
    ISSN1398-4136

Lauridsen, L. S. (1999). Policies and institutions of industrial deepening and upgrading in Taiwan I: the basic industry strategy in petrochemicals. Roskilde: Roskilde Universitet. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, Nr. 10
    Lauridsen, Laurids Sandager. / Policies and institutions of industrial deepening and upgrading in Taiwan I : the basic industry strategy in petrochemicals. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 10).
    @book{3d3d9a40a48311db86e9000ea68e967b,
    title = "Policies and institutions of industrial deepening and upgrading in Taiwan I: the basic industry strategy in petrochemicals",
    author = "Lauridsen, {Laurids Sandager}",
    year = "1999",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Lauridsen, LS 1999, Policies and institutions of industrial deepening and upgrading in Taiwan I: the basic industry strategy in petrochemicals. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, nr. 10, Roskilde Universitet, Roskilde.

Policies and institutions of industrial deepening and upgrading in Taiwan I : the basic industry strategy in petrochemicals. / Lauridsen, Laurids Sandager.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1999.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Policies and institutions of industrial deepening and upgrading in Taiwan I

T2 - the basic industry strategy in petrochemicals

AU - Lauridsen, Laurids Sandager

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Report

BT - Policies and institutions of industrial deepening and upgrading in Taiwan I

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Lauridsen LS. Policies and institutions of industrial deepening and upgrading in Taiwan I: the basic industry strategy in petrochemicals. Roskilde: Roskilde Universitet, 1999. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 10).