Hovedrapport

Lars Fuglsang, Benny Kastrup Hansen, Povl Adler Hansen, Ole Morten Noel Brings Jacobsen, Tue Sanderhage, Göran Folke Serin, Ulla Skaarup

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
StatusUdgivet - 2008

Fuglsang, L., Kastrup Hansen, B., Hansen, P. A., Jacobsen, O. M. N. B., Sanderhage, T., Serin, G. F., & Skaarup, U. (2008). Platformsstrategi, virksomheder og innovationsudvikling: Triple - helix Region Sjælland: Hovedrapport. Roskilde: Roskilde Universitet.
Fuglsang, Lars ; Kastrup Hansen, Benny ; Hansen, Povl Adler ; Jacobsen, Ole Morten Noel Brings ; Sanderhage, Tue ; Serin, Göran Folke ; Skaarup, Ulla. / Platformsstrategi, virksomheder og innovationsudvikling: Triple - helix Region Sjælland : Hovedrapport. Roskilde : Roskilde Universitet, 2008. 58 s.
@book{41cea2100fae11dd82c1000ea68e967b,
title = "Platformsstrategi, virksomheder og innovationsudvikling: Triple - helix Region Sj{\ae}lland: Hovedrapport",
author = "Lars Fuglsang and {Kastrup Hansen}, Benny and Hansen, {Povl Adler} and Jacobsen, {Ole Morten Noel Brings} and Tue Sanderhage and Serin, {G{\"o}ran Folke} and Ulla Skaarup",
year = "2008",
publisher = "Roskilde Universitet",

Fuglsang, L, Kastrup Hansen, B, Hansen, PA, Jacobsen, OMNB, Sanderhage, T, Serin, GF & Skaarup, U 2008, Platformsstrategi, virksomheder og innovationsudvikling: Triple - helix Region Sjælland: Hovedrapport. Roskilde Universitet, Roskilde.

Platformsstrategi, virksomheder og innovationsudvikling: Triple - helix Region Sjælland : Hovedrapport. / Fuglsang, Lars; Kastrup Hansen, Benny; Hansen, Povl Adler; Jacobsen, Ole Morten Noel Brings; Sanderhage, Tue; Serin, Göran Folke; Skaarup, Ulla.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2008. 58 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Platformsstrategi, virksomheder og innovationsudvikling: Triple - helix Region Sjælland

T2 - Hovedrapport

AU - Fuglsang, Lars

AU - Kastrup Hansen, Benny

AU - Hansen, Povl Adler

AU - Jacobsen, Ole Morten Noel Brings

AU - Sanderhage, Tue

AU - Serin, Göran Folke

AU - Skaarup, Ulla

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Rapport

BT - Platformsstrategi, virksomheder og innovationsudvikling: Triple - helix Region Sjælland

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Fuglsang L, Kastrup Hansen B, Hansen PA, Jacobsen OMNB, Sanderhage T, Serin GF et al. Platformsstrategi, virksomheder og innovationsudvikling: Triple - helix Region Sjælland: Hovedrapport. Roskilde: Roskilde Universitet, 2008. 58 s.