Planning learning and teaching activities

the case of the MSc course ”Solving complex management problems”

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelImproving University Science Teaching and Learning : Pedagogical Projects
RedaktørerFrederik V. Christiansen, Lars Ulriksen, Idunn Prestholm
ForlagDepartment of Science Education, University of Copenhagen
Publikationsdato2017
Sider369-380
Kapitel28
StatusUdgivet - 2017
Udgivet eksterntJa
NavnImproving University Science Teaching and Learning - Pedagogical Projects
Nummer1-2
Vol/bind9
ISSN1904-2000

Tavella, E. (2017). Planning learning and teaching activities: the case of the MSc course ”Solving complex management problems”. I F. V. Christiansen, L. Ulriksen, & I. Prestholm (red.), Improving University Science Teaching and Learning: Pedagogical Projects (s. 369-380). Department of Science Education, University of Copenhagen. Improving University Science Teaching and Learning - Pedagogical Projects, Nr. 1-2, Bind. 9
Tavella, Elena. / Planning learning and teaching activities : the case of the MSc course ”Solving complex management problems”. Improving University Science Teaching and Learning: Pedagogical Projects. red. / Frederik V. Christiansen ; Lars Ulriksen ; Idunn Prestholm. Department of Science Education, University of Copenhagen, 2017. s. 369-380 (Improving University Science Teaching and Learning - Pedagogical Projects; Nr. 1-2, Bind 9).
@inbook{dbdacb63d711422baa596489102a6302,
title = "Planning learning and teaching activities: the case of the MSc course ”Solving complex management problems”",
author = "Elena Tavella",
year = "2017",
language = "English",
pages = "369--380",
editor = "Christiansen, {Frederik V.} and Lars Ulriksen and Idunn Prestholm",
booktitle = "Improving University Science Teaching and Learning",
publisher = "Department of Science Education, University of Copenhagen",

Tavella, E 2017, Planning learning and teaching activities: the case of the MSc course ”Solving complex management problems”. i FV Christiansen, L Ulriksen & I Prestholm (red), Improving University Science Teaching and Learning: Pedagogical Projects. Department of Science Education, University of Copenhagen, Improving University Science Teaching and Learning - Pedagogical Projects, nr. 1-2, bind 9, s. 369-380.

Planning learning and teaching activities : the case of the MSc course ”Solving complex management problems”. / Tavella, Elena.

Improving University Science Teaching and Learning: Pedagogical Projects. red. / Frederik V. Christiansen; Lars Ulriksen; Idunn Prestholm. Department of Science Education, University of Copenhagen, 2017. s. 369-380 (Improving University Science Teaching and Learning - Pedagogical Projects; Nr. 1-2, Bind 9).

TY - CHAP

T1 - Planning learning and teaching activities

T2 - the case of the MSc course ”Solving complex management problems”

AU - Tavella, Elena

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Book chapter

SP - 369

EP - 380

BT - Improving University Science Teaching and Learning

A2 - Christiansen, Frederik V.

A2 - Ulriksen, Lars

A2 - Prestholm, Idunn

PB - Department of Science Education, University of Copenhagen

Tavella E. Planning learning and teaching activities: the case of the MSc course ”Solving complex management problems”. I Christiansen FV, Ulriksen L, Prestholm I, red., Improving University Science Teaching and Learning: Pedagogical Projects. Department of Science Education, University of Copenhagen. 2017. s. 369-380. (Improving University Science Teaching and Learning - Pedagogical Projects; Nr. 1-2, Bind 9).