Planlægning og aktionsforskning

erfaringer med aktionsforskning i planlæggeruddannelser

John Andersen, Martin Severin Frandsen, Gestur Hovgaard, Anna Katrin Matras

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelDen ufærdige fremtid : Aktionsforskningens potentialer og udfordringer
RedaktørerAnnette Bilfeldt, Michael Søgaard Jørgensen, John Andersen, Kevin Anthony Perry
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2018
Udgave1
Sider130-161
Kapitel6
ISBN (Elektronisk)978-87-7112-693-8
StatusUdgivet - 2018
NavnSerie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser
Vol/bind9
ISSN2245-7569

• Planlægning, aktionsforskning, planlæggeruddannelse

Andersen, J., Frandsen, M. S., Hovgaard, G., & Matras, A. K. (2018). Planlægning og aktionsforskning: erfaringer med aktionsforskning i planlæggeruddannelser. I A. Bilfeldt, M. S. Jørgensen, J. Andersen, & K. A. Perry (red.), Den ufærdige fremtid: Aktionsforskningens potentialer og udfordringer (1 udg., s. 130-161). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind. 9
Andersen, John ; Frandsen, Martin Severin ; Hovgaard, Gestur ; Matras, Anna Katrin. / Planlægning og aktionsforskning : erfaringer med aktionsforskning i planlæggeruddannelser. Den ufærdige fremtid: Aktionsforskningens potentialer og udfordringer . red. / Annette Bilfeldt ; Michael Søgaard Jørgensen ; John Andersen ; Kevin Anthony Perry. 1. udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2018. s. 130-161 (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 9).
@inbook{aa558e11e8ae4bb3986b594e72c2a372,
title = "Planl{\ae}gning og aktionsforskning: erfaringer med aktionsforskning i planl{\ae}ggeruddannelser",
keywords = "Planl{\ae}gning, aktionsforskning, planl{\ae}ggeruddannelse",
author = "John Andersen and Frandsen, {Martin Severin} and Gestur Hovgaard and Matras, {Anna Katrin}",
year = "2018",
pages = "130--161",
editor = "Annette Bilfeldt and J{\o}rgensen, {Michael S{\o}gaard} and John Andersen and Perry, {Kevin Anthony}",
booktitle = "Den uf{\ae}rdige fremtid",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
edition = "1",

Andersen, J, Frandsen, MS, Hovgaard, G & Matras, AK 2018, Planlægning og aktionsforskning: erfaringer med aktionsforskning i planlæggeruddannelser. i A Bilfeldt, MS Jørgensen, J Andersen & KA Perry (red), Den ufærdige fremtid: Aktionsforskningens potentialer og udfordringer . 1 udg, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, bind 9, s. 130-161.

Planlægning og aktionsforskning : erfaringer med aktionsforskning i planlæggeruddannelser. / Andersen, John; Frandsen, Martin Severin; Hovgaard, Gestur; Matras, Anna Katrin.

Den ufærdige fremtid: Aktionsforskningens potentialer og udfordringer . red. / Annette Bilfeldt; Michael Søgaard Jørgensen; John Andersen; Kevin Anthony Perry. 1. udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2018. s. 130-161 (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 9).

TY - CHAP

T1 - Planlægning og aktionsforskning

T2 - erfaringer med aktionsforskning i planlæggeruddannelser

AU - Andersen, John

AU - Frandsen, Martin Severin

AU - Hovgaard, Gestur

AU - Matras, Anna Katrin

PY - 2018

Y1 - 2018

KW - Planlægning, aktionsforskning, planlæggeruddannelse

UR - https://aauforlag.dk/shop/skriftserier/serie-om-laerings-forandrings-og-organisation/den-ufaerdige-fremtid-aktionsforskningens-pot.aspx

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 130

EP - 161

BT - Den ufærdige fremtid

A2 - Bilfeldt, Annette

A2 - Jørgensen, Michael Søgaard

A2 - Andersen, John

A2 - Perry, Kevin Anthony

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Andersen J, Frandsen MS, Hovgaard G, Matras AK. Planlægning og aktionsforskning: erfaringer med aktionsforskning i planlæggeruddannelser. I Bilfeldt A, Jørgensen MS, Andersen J, Perry KA, red., Den ufærdige fremtid: Aktionsforskningens potentialer og udfordringer . 1 udg. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. 2018. s. 130-161. (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 9).