Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

Resumé

OriginalsprogEngelsk
TitelBazLuhrmann's Australia Reviewed : Abstracts and Biographies
Publikationsdato2009
Sider10
StatusUdgivet - 2009
BegivenhedBaz Luhrmann's Australia Reviewed - Australian National University, Canberra, Australien
Varighed: 7 dec. 20098 dec. 2009

Konference

KonferenceBaz Luhrmann's Australia Reviewed
LandAustralien
ByAustralian National University, Canberra
Periode07/12/200908/12/2009

• Australien
  • stjålne generationer
  • filmen Australia
  • nationalfortælling

Jensen, L. (2009). Performing Nation, Performing Difference: Australia and Luhrmann's multicultural vision. I BazLuhrmann's Australia Reviewed: Abstracts and Biographies (s. 10)
Jensen, Lars. / Performing Nation, Performing Difference : Australia and Luhrmann's multicultural vision. BazLuhrmann's Australia Reviewed: Abstracts and Biographies. 2009. s. 10
@inbook{380aad00f0ee11de9cda000ea68e967b,
title = "Performing Nation, Performing Difference: Australia and Luhrmann's multicultural vision",
abstract = "Opl{\ae}gget diskuterer Luhrmanns brug af den episke nationsgrundl{\ae}ggende fort{\ae}lling, og hvordan han underminerer den ved hj{\ae}lp af den sidel{\o}bende fort{\ae}lling om de stj{\aa}lne generationer af aboriginale b{\o}rn. Det bliver den sidste fort{\ae}lling, der ender med at overtage beretningen og blive til den nationale fort{\ae}lling.",
keywords = "Australien, stj{\aa}lne generationer, filmen Australia, nationalfort{\ae}lling, Australia, stolen generations, Australia the film, nation and narration, epic",
author = "Lars Jensen",
year = "2009",
language = "English",
pages = "10",
booktitle = "BazLuhrmann's Australia Reviewed",

Jensen, L 2009, Performing Nation, Performing Difference: Australia and Luhrmann's multicultural vision. i BazLuhrmann's Australia Reviewed: Abstracts and Biographies. s. 10, Baz Luhrmann's Australia Reviewed, Australian National University, Canberra, Australien, 07/12/2009.

Performing Nation, Performing Difference : Australia and Luhrmann's multicultural vision. / Jensen, Lars.

BazLuhrmann's Australia Reviewed: Abstracts and Biographies. 2009. s. 10.

TY - ABST

T1 - Performing Nation, Performing Difference

T2 - Australia and Luhrmann's multicultural vision

AU - Jensen, Lars

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Oplægget diskuterer Luhrmanns brug af den episke nationsgrundlæggende fortælling, og hvordan han underminerer den ved hjælp af den sideløbende fortælling om de stjålne generationer af aboriginale børn. Det bliver den sidste fortælling, der ender med at overtage beretningen og blive til den nationale fortælling.

AB - Oplægget diskuterer Luhrmanns brug af den episke nationsgrundlæggende fortælling, og hvordan han underminerer den ved hjælp af den sideløbende fortælling om de stjålne generationer af aboriginale børn. Det bliver den sidste fortælling, der ender med at overtage beretningen og blive til den nationale fortælling.

KW - Australien

KW - stjålne generationer

KW - filmen Australia

KW - nationalfortælling