Performative Schizoid Method

Big Beaked Bird

Connie Svabo (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Forskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2016
Udgivelses stedBoulder
Størrelse1
StatusUdgivet - 2016

Bibliografisk note

Udgivelsesmedie: PARtake: performance as research

Svabo, C. (Producent). (2016). Performative Schizoid Method: Big Beaked Bird. Lyd og/eller billed produktion (digital), Boulder: University of Colorado Boulder.
Svabo, Connie (Producent). / Performative Schizoid Method : Big Beaked Bird. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{eb892e91eb9a485c848c8ddb76c43d6f,
title = "Performative Schizoid Method: Big Beaked Bird",
author = "Connie Svabo",
note = "Udgivelsesmedie: PARtake: performance as research",
year = "2016",
language = "English",
publisher = "University of Colorado Boulder",

Svabo, C, Performative Schizoid Method: Big Beaked Bird, 2016, Lyd og/eller billed produktion (digital), University of Colorado Boulder, Boulder.
Performative Schizoid Method : Big Beaked Bird. Svabo, Connie (Producent). 2016. Boulder : University of Colorado Boulder.

TY - ADVS

T1 - Performative Schizoid Method

T2 - Big Beaked Bird

A2 - Svabo, Connie

N1 - Udgivelsesmedie: PARtake: performance as research

PY - 2016

Y1 - 2016

UR - http://scholar.colorado.edu/partake/vol1/iss1/7/

M3 - Sound/Visual production (digital)

PB - University of Colorado Boulder

CY - Boulder

Svabo C (Producent). Performative Schizoid Method: Big Beaked Bird Boulder: University of Colorado Boulder. 2016.