Performance-related pay and effiency: some pitfalls and risks

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
    TitelGlobalisation and welfare
    RedaktørerBent Greve, J. Jespersen
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2003
    StatusUdgivet - 2003

Bregn, K. (2003). Performance-related pay and effiency: some pitfalls and risks. I B. Greve, & J. Jespersen (red.), Globalisation and welfare Roskilde: Roskilde Universitetsforlag.
    Bregn, Kirsten. / Performance-related pay and effiency : some pitfalls and risks. Globalisation and welfare. red. / Bent Greve ; J. Jespersen. Roskilde : Roskilde Universitetsforlag, 2003.
    @inbook{9e7c5e6052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Performance-related pay and effiency: some pitfalls and risks",
    author = "Kirsten Bregn",
    year = "2003",
    language = "English",
    editor = "Bent Greve and J. Jespersen",
    booktitle = "Globalisation and welfare",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Bregn, K 2003, Performance-related pay and effiency: some pitfalls and risks. i B Greve & J Jespersen (red), Globalisation and welfare. Roskilde Universitetsforlag, Roskilde.

Performance-related pay and effiency : some pitfalls and risks. / Bregn, Kirsten.

Globalisation and welfare. red. / Bent Greve; J. Jespersen. Roskilde : Roskilde Universitetsforlag, 2003.

TY - CHAP

T1 - Performance-related pay and effiency

T2 - some pitfalls and risks

AU - Bregn, Kirsten