Performance measurement in ILL

a Danish library performance measurement study

Peter Søndergaard

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitetsbibliotek
    StatusUdgivet - 2003
    NavnSkriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek
    Nummer42

Bibliografisk note

Søndergaard, P. (2003). Performance measurement in ILL: a Danish library performance measurement study. Roskilde: Roskilde Universitetsbibliotek. Skriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek, Nr. 42
    Søndergaard, Peter. / Performance measurement in ILL : a Danish library performance measurement study. Roskilde : Roskilde Universitetsbibliotek, 2003. (Skriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek; Nr. 42).
    @book{be11589055cf11da99c9000ea68e967b,
    title = "Performance measurement in ILL: a Danish library performance measurement study",
    author = "Peter S{\o}ndergaard",
    note = "Konferencebidrag ved konferencen {"}Performance measurement in ILL, NVBF{"},Oslo d. 28.-29. april 2003",
    year = "2003",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitetsbibliotek",

Søndergaard, P 2003, Performance measurement in ILL: a Danish library performance measurement study. Skriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek, nr. 42, Roskilde Universitetsbibliotek, Roskilde.

Performance measurement in ILL : a Danish library performance measurement study. / Søndergaard, Peter.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Performance measurement in ILL

T2 - a Danish library performance measurement study

AU - Søndergaard, Peter

N1 - Konferencebidrag ved konferencen "Performance measurement in ILL, NVBF",Oslo d. 28.-29. april 2003

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Report

BT - Performance measurement in ILL

PB - Roskilde Universitetsbibliotek

CY - Roskilde

Søndergaard P. Performance measurement in ILL: a Danish library performance measurement study. Roskilde: Roskilde Universitetsbibliotek, 2003. (Skriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek; Nr. 42).